ön alt kule gergisi ve arka kule gergisinde gözüm var ama kargo sacma sapan
ön alt kule gergisi ve arka kule gergisinde gözüm var ama kargo sacma sapan
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
evet sonunda downpipemizi taktık100 km yol yaptım hep ust devir seklinde. herhangi bir arıza filan yakmadık. hava yagmurlu oldugundan topspeed yapadım ama 160 lara kadar hiç bişi yok. turbo yag borusunuda değiştirdik onunla olan sıkıntıda çözüldü. sıra gergi değişiminde onuda önümüzdeki hafta halledecegim. kat iptalden sonra ses cok cok iyi oldu. boru capları kat 60 mm sonrası düz boru orjinal ve son susturucu.
![]()
tek amortisörün 160-170 gibi fiyatı vardı galiba. bende yayı taktıktan sonra sağ taraftan lık lık lık ses geliyor ona baktıracağım...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Cans'ın sorunu çözülmüş. Bundan çıkartılacak ders, 207 GT 'ye kafana göre orta susturucu takmayacaksın..
Kendi arabası ile uğraşırmışcasına ilgilendiği ve zaman ayırdığı için Deniz bey'e buradanda teşekkürler.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Nasıl yani orta susturucu mu sorun yapıyormuş. E düz boru olunca ne oluyor ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Orta susturucu ısıdan şişip egzostu kapatmış. Gaz 25 kuruş kadar bir yerden çıkmaya çalıştığı için debelenip durmuşuz.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar ,
Antalya dan bir arkadaşımız kırmızı RC arıyor..Var mı bildiğiniz kazasız belasız temiz bize yakışır bir tane?
Aklınızda olsun lütfen...
ılk defa bu aksam arıza ısıgı yaktım ekranda sole bı yazı cıktı yardımcı olabılecek kımse war mı REMOTE CONTROL BATTERY FLAT batarya uzak falan dıyo translatedeanlamadım
C R M performance
Benimde bu katalitikten yanan ışığım serviste sildikten bikaçgün sonra 2 gün yandı ve gitti. Çok şükür 3 haftadır falan hiç yakmıyor performanstada kesme yok. Filtremi takıyım dyno ya çıkıcam inş.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)