özgür budur ama grı renklisi c.tesi denizin orda taktık hoşumuza gıttı 7.95 gr agırlıgı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Deniz dostum 207 sportium kesici olayini sormustum. kesici yok demistin ama araba 190 195 gibi kesiciye giriyor yokus asagida sonuc ayni.araci ben surdum aracin sesi degisiyor o suratlere cikinca ve 190a takili kaliyor.sinirlendim yarim debriyaj yaptm cikmiyor. yokus asagi ve yukari sonuc ayni.kuzenim basimin etini yiyor cozum bulayim diye. yazilimdanmi bu olay?
AmcaPolo
Bu sitedeki verilere göre HT 8.2 Kg..
OZ Racing Rims Wheel Weight | Measurespeed
Yalnızca bilgilendirme amaçlı yazdım lütfen ukalalık olarak almayın![]()
Emrah abi geçen çarşamba adanaya gelicem demiştim.
Babaanemi kaybettik o günarabada 5 gündür falan yattı çarşambadan beri.
Chipten olan arıza ışığını serviste söndürmüştüm o günlerde kız arkadaşım burda diye hep sakin kullandım bidaha yakmamıştı.
Biraz önce iğne vurdurmaya gidiyordum 5 günden beri ilk defa binince özlemişim arabayı. Birtane yeni kasa 7.30d vardı beyaz çok ateşli gidiyordu verdim peşine baya bi kapıştık adam ışıklarda kafasını çeviremedi banaArabadan anlamayan bmw si var peugeot neymiş der edalarında bi tipti ama aldı cevabını.
Geçen haftaya göre gidişi çok çok değişmiş. Baskı balatayıda bikaç haftaya değiştirirm heralde ama dahada ellemem yeter para harcadığım
Zaten gt yi çokta yüklemenin anlamı yok.. 2 de sarmaya başlıyor benim araba esp izin vermiyo bi gidiyor bi gitmiyor böyle garip oluyor araba..
Bu arada arıza ışığınıda beyaz bmw ayağına yaktım yine
Basınç kısmak şart oldu.
RC jantlarımı satıyorum üzerindeki Bridgestonelarla birlikte. Jantlar çok çok iyi durumda. Lastikler 25.000km yol yaptı, herhangi bir balon yada yama söz konusu bile değildir. Fiyat :1.400TL
etuners : Technical File
emme manifoldunda ve subaplardaki kurumu önleme adına basit ama etkili bir yöntem
yeni THP 200'lerde standardmış 175lik ve 150liklerde yokmuş
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)