Egsoz gümlediği sırada yanan lamba aküden.. Akü testi yaptık, onun cihazı ayrı, akü benden bu kadar mesajı verdi, sıfır akü taktık. Yürüdüm yine tık yok. Bu arada enjektörlerin yeri değiştiğinden beridir buji patlamıyor..
akünün bu kadar cabuk gıtmesı normalmı sence naman 3 yıl anca olmusdur
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
2,5 sene oldu 65bin km ile.. 2-3 defa da dibini gördüm 4'lüleri açık unutmaktan ötürü.. Bence normal.. km çok ondan olmuştur.
ok sen ekstra yapmıssın senin sıkıntılar ne alemde o zmaan bu egsoz mu patırdıyo su an
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Yok o olay o akşama özel oldu sabah biraz ıslak attı sonra zaten serviste topladık. Topladıktan sonra ve aküden sonra çok zorlamadım
Benim de aklıma o ihtimal geldi zaten. 5500 den sonra net bir şekilde alternatör duruyor. Klima kompresörü filan da duruyor. Zaten üst devir ateşleme sıkıntıları da olursa tam bu devirden sonra oluyor.
Bu arada yeni BSi daha önceden AntiPollution dediği P kodlarına ECU Hatası demeye başladı. Antipollution'ı literatürden çıkardılar sanırım![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)