Yaa arkadaşlar izmirden 35 RC plaka (gerisini hatırlamıyorum) tanıyan varmı?.Haftasonu izmirdeydim yanımdan geçti bir anda korna falan çaldım belki tanışırız diye ama duymadı sanırım...Veya hiç oralı olmadı.Bende merak ettim acaba buradanmı diye![]()
Amin çok teşekkür ederim
Bende egzos yapılırken katalitik iptal eden boru takıldıktan sonra merak ettim bu vanalı sesini bi çalıştırmak istedim. Ses gerçekten çok çok fazla ve tok bir ses değil. Yani çok çok kötü değildide ama ne biliyim fazla abartı bi ses..
Bencede en güzeli düz boru sonada hks greddy vb.
Ben suan çok memnunum kullanıma göre 106 gibi patlatıyor evo gibi yırtıyor subaru gibi çatırdıyor patırdıyor![]()
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2007 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
jbl takılan araç bumu? değişmeyen yeri kalmamış sıfırlamış aracı komple
AmcaPolo
Ben de L'yi gördüm devamı yokO kadar mini'nin arasında bir RC burdan değildir nasılsa diye yazmadım hiç. İşe geç kaldıydım o yüzden hızlı geçtim biraz. Ama kornayı da duymadım hakkaten
Evet araç bu değişmeyen yeri kalmamış derken, listede yazdığı herşey kontrolden geçti adam edildi desek daha doğru olur. Parçaları değişse parantezlere yazdığı rakamlar şaka gibi kalırdı
Bu araba üzerinde kendisinin başta olmak üzere çok kişinin emeği vardır ve adam ettiğimiz bir arabadır. Şu an stock GT'den kesinlikle daha iyi yürümekte stock RC gibi gitmekte ve daha konforlu gitmekte. Öte yandan oraya da yazdığı gbi uzun süre kullanacağı düşüncesiyle birçok şey yapıldı. Customize edildi. O ön tampona sahip 207 sayısı 10'u geçmez Türkiye'de..
Peugeot Türkiye Teknik'in köşe bucak kaçtığı araç iken şimdi merak ettiği olur olmaz arayıp sorduğu araç haline gelmiştir.
Cattan itibaren sökük kullandığım GT de buydu![]()
Şu an kullanımı oldukça zevk veren bir araç haline geldi. Kısa bir süre kullandım kendi aracımmış gibi. Stock RC'nin konforlusu gibi..
deniz öbür topıc de bişeyler yazdım bakarmısın
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Fikir versin diye koyuyorum Lenso SC-01 Ultralight diye geçiyor ve normalde gümüş rengi siyaha boyansa sizce yakışır mı?
![]()
Aslında kırmızıya uyumu çok güzelde 17si bizim arabalarda çok ufak durur be abi.
Ama 18i yıkım olabilir içim gıcıklandı![]()
kardeşimin leon una almıştım 2 yıl önce,çok kaliteli bi jant bence tavsiye ederim
bugün jant alıcak olsam tercih ederdim yine
ölçmedim ama üstünde u.light yazıyor ve tek parca üretildiğini söylemişlerdi nano teknoloji gibi bişey hatırlıyorum.. fiyat performans ta modelde cok hoş ama bence orj rengi kalsın özgür böyle daha güzel![]()
18 takmam ben hem ağırlaşır hem lasik masrafı..
EyvAllah Nedim cim..
Maalesef orj çapından büyük takamam performans herşeyden önemli..
Zekicim 600 TL fiyatı var ikinci el..Eğer temizliğine inanırsam alayım ben bunu.Sen de tak ne olacak takmam ben öyle şeyleri..
Bu arada sahibinden linkini koyayım İstanbul Esenler de oraya gidip bakabilecek olan olursa temiz mi diye çok hora geçer..
LENSO SC-01 Samurai Serie Matte Black Peugeot Consept - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
abi bu ürün replica olmasın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...036676/detay/?
bunların fiyatımı bu acaba? bana uygun geldi...
AmcaPolo
Emrah normalde sadece jant 1100 tl civarı pazarlıkla 1000 e alınır gibi..
Ve benim koyduğum ilan dikakt ettiysen 2.el (sıfır gibi demiş)
Senin koyduğun linkte 2,el ama jant +lastik diyor biraz da pahalı demiş arkadaş..
İstanbuldan bir arkadaşımız bakıp okay derse alayım ben bunları..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)