Cat iptal ederken izolatörleri mutlaka tekrar monte edin.. Çevirin kıvırın esnetin ama orada dursunlar..
Cat iptal ederken izolatörleri mutlaka tekrar monte edin.. Çevirin kıvırın esnetin ama orada dursunlar..
Peki arkadaslar 207 gt ile stok halde kimlere rakip olunabilir deneyenler diger araclarla yazabilirse sevinirim
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Teşekkür ederim abiKaplama bukadar parlak durmuyor zamanlada matlaşıyor onun için boyattım ben. Tampon sökülmesine ve fırına 50 verdim kaportacım cok yakın abim gibi bi 50de ona verdim 100 milyona mal oldu yani
Ama biraz zahmetli ya sökmek falan logonun altındaki siyah delikli yeride boyadık biz sende boyicaksan çok dikkat edin abi birtane bile tırnağı kırılırsa geri tam oturmaz.
bugun aracıma downpıpe egsoz yapmak ıcın sanayıye bıraktım yarın alıcam cai yı cok dusundum ama suanda ankaranın yagısları bıtmeden yaptırmak yemedı acıkcası yarın fotolar gelır =)
herkese mrb bn emrahın kuzeniyim aracımı satmayı dusunuyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8320491/detay/
eşe dosta gidecek aractır satılmasında yardımcı olursanız sevınırım pazarlık payı vardır.
satıp bu aracı almak istiyorum
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
şimdiden herkese tşk.
bro nasıl dıyım. yavaslama olmuyor fakat wescate sankı kendını erken boşaltıyormus gibi oluyor. filtre yakın oldugundan dolayı herhalde.
bugun bişi farkettim bu down pipedaki yanıltıcı ile araba fazla yakmaya basladı. arıza ısıgı yakmadan arızalar hafızaya alıyor. arka oksijen sondası uyumsuz - arka oksijen direnci cok yüksek diye. birde aracı kesıyor. hataları silince araba apayrı gidiyor. cumartesiye kadar devam cumartesi komple boruları degısecegım.flanşlı yapacagız.
Özgür; bro fotoları cektımde arabada kaldı makinasuan gözüm hiç kesmiyor asagıya ınmeyi ilerliyen saatlerde inerim.
![]()
iyi gceler arkadaşlar rc'me bu hafta down pipe yaptırmayı düşünüyorum orta susturucum zaten yok son susturucu olarakta remus kullanıyorum sağlam kaliteli bi ses istiyorum ama şu arıza lambası olayını istemiyorumtavsiye öneri ve tecrübelerinizi yazarmısınız iyi forumlar
arıza ısıgını ıstemıyorsan ya yazılım yapacaksın. yazılımla bırlıkte arızayı komple devre dısı bırakacak. yada sadece orjınal yazılım üzerinden arızayı devre dısı bırakcak. 2 secenek.
1nci; yazılım + arıza iptal: 750-850 tl
2nci; arıza iptal : 250 tl olması gerekli. net bi bilgim yok.![]()
downpipe dan sonra ses nasıl oluyor boruları hangi ölçüde yapmak lazım sağlam bi ses için illaki krom borumu olması gerekio??
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)