demek ki rcz almıyoruzbende lastik hava basınçlarımı 36ya indirdim ama 38ken daha iyi yol tutuyor sanki...
demek ki rcz almıyoruzbende lastik hava basınçlarımı 36ya indirdim ama 38ken daha iyi yol tutuyor sanki...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Aynı şase araçların parçaları birbirine uyar yay amortisör gibi. M3 gibi şase farkı yoksa tabi. O yüzden 207 GT amortisörü 207 1.4 HDI üstüne sorunsuz takılır. Yaylarıda.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
zor, tabiki imkansız deil.. fakat uydurmak için harcanacak zaman ve para acaba 2 ön amortisör almaktan daha mı iyi olacaktır.. bu arada en onemlisi sağlıklı olması... amaç ne?
arkadaşlar aracımı bu sabah servisten teslim aldım,sente atlamıs araç 1 hafta ayrılıktan ve güzel bir fatura ödediktan sonra mutlu mutlu (?) ayrıldım servisten,sabah koydum otoparka aksam binip geziyim dedim agız tadıyla,araba ısındıktan sonra basiyim biraz dedim daha 2. vitesta basarken daha orta devirde "Depollution System Faulty" arızası verdi ve arıza ışığı yaktı,turbo devreden cıktı yine kaldık turbosuz.....yine can sıkıcı bir durum,benzin azdı dedim belki ondandır gittim benzin aldım yarım depo calıstırdım arıza ısıgı yanmaya devam ediyor...yarın sabah tekrar servise gidicem....sizce neden yapmıs olabilir...???
abi ne biliyim daha alır almaz bunca sorun insanın canı sıkılıyo morali bozuluyo,maddi kısmı önemli değil yeterki düzelsin yani...207 yi çok sevdim çünkü çok yakışıklı araba,donanımı desen kusursuz,satmayı hiç istemiyorum ama lütfen sorunlar bitsin keyifle biniyim,valla intercol filtre egsoz parasını çoktan verdim servis ve yedek parçaya![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)