demekkı alır almaz sıkıntı ceken bendegılım bu motorlardaöncelıkle geçmış olsun gercekten aracı alır almaz arıza vermesı cok can sıkıcı aracı sıfır aldım ılk gun daha eve gelmeden arıza verdı cok canım sıkıldı Allah'tan buyuk bırşey degıl sensorlerden bırınde arıza cıktı hemen duzelttıler cok sukur ama gercekten cok can sıkıcı bır durum
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Deniz sen buna olumsuz bir yorum yapmıştın , neden öyle demiştin acaba?
etuners : Technical File
arkadaşlar sprint booster kullanan varmı aramızda ? nedir ne değildir 450 tl ye değermi?
buda linki :
PEUGEOT 207 2007- SPRİNT BOOSTER HIZLI KALKIŞ SİSTEMİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
windbooster ın 4 modu var biride ekonomi modu arabayı birine verirken çaktırmadan ekoya alıyorsun ve araba gitmiyor ((:
207 RC için olanıda var ama sanırım bizimkiler orda seçememişler..
gaz tepkimesi ciddi iyileşiyor ama malumunuz kandırmadan ibaret.. aynı işi gaza tam basarakda yapabilirsiniz..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
benim düşüncem, sorunun yağlama eksikliğine sebep olmasından ziyade, krank mahalinde oluşacak pozitif basınç sebebiyle, zaman içinde krank keçelerinden yağ sızıntısı başlamasına sebep olacağı doğrultusunda.
yeni motorlarda bu basıncı başka bir yolla bertaraf edip, emmeye giden yağ buharı borusunu iptal etmiş olabilirler. uygulamadan önce detaylı incelemek lazım bence...
arkadaşlar ds3 için cutout yapsam ne gıbı faydası yada eksısı olur yapan var mı ?
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
schumi kardeşim göktanın 207 gt'sinin elektro vanası (VVT selenoidi) bugün değişti.
soldaki yeni olan.
saygılar...
![]()
Çok teşekkür ederim sağolasın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
gt-r07, mümkünse hangi arıza koduna istinaden değiştirdiniz öğrenebilir miyiz?
Bu arada yeni Genel Müdürünüz hayırlı olsunErcan Bey'i de salıverin artık bana lazım
![]()
elimde sağlam çatlağı patlağı olmayan işlem görmemiş bir çift orjinal RC ön amortisör var
ihtiyacı olan varsa el kaldırsın
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)