ee beyler o kadar link koyduk, yok mu kol piston isteyen?
arkalara 215*45*17 lastık taktık. önler 205*45*17. arka virajlarda daha cok bırakmaya basladı gibi. gerçi 32 hava var ondanda olabilirmi :S
Abi çok bilinmeyenli denklem şimdi farklı ebatlar.. Desenler, lastiğin yılı vs. herşey işin içine giriyor.. Ama kuru temiz sıcak asfaltta havayı bir yere kadar düşük tutmak iyidir. Ama 32 havada arabaya 5-6 kişilik ağırlık doluşursa lastik sırtı içe bombe yapar katamaran gibi olur.
Arkadaşlarımın büyük baskısı galip geldi. Aracı satmaktan vazgeçtim. Bende çıtırdan başlicam yüklemeye![]()
Tufan senin arkadaşın Bahadır (RC Lemans ile tanıştım telefonda) onun bir arkadaşından WRX aldık da..
Ds3'ünküne(EP6CDT) yakın bir motor olarak 207 GT(EP6DT) üzerinde spiralden sonrası açık dolaştım Çok gereksiz bir gürültü üretiyor bana göre ve karşılığında aman aman bir performans verdiğini de söyleyemem.
Arkadaslllar vogtland yay ariyorum harill haril. 2 yere sordum yoktu. Bildiginiz bir yer varmi bulllabilecegim? Birde filltre olarak kn dusunuyorum. Sizce mantiklimi?
Arkadaşlar, İzmir'de pek piyasada olmayan, 15500 km de 2009 model tertemiz bir RC satılıktır. Bakımları dışında herhangi bir müdahele görmemiştir.
Temizliği konusunda kefil olabileceğim bir araçtır. Standart RC ekipmanına sahip olup herhangi bir ekstrası yoktur.
Sahibi hiç kullanmaya fırsat bulamadığından ötürü satmaktadır. Öyleki araba km yapmadığından senede 1 bakımlara gelmektedir. Şu an burada filtreleri aynen geçen sene taktığımız gibi bir tek yağ değiştirdik beklemiş olmasından ötürü.
35900 TL ister sahibi, pazarlıksız. İzmir plakalıdır. Bizden çıkışlıdır.
Renk söylememişsiniz. Renksiz araba mı satılır.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)