3. fotografta sensorun hemen uzerinde gorunen sokete giriyordu o kablo diye hatirliyorum ?
Bendeki fotograflara baktim aynen oyle oraya girecek
3. fotografta sensorun hemen uzerinde gorunen sokete giriyordu o kablo diye hatirliyorum ?
Bendeki fotograflara baktim aynen oyle oraya girecek
tarık evet o sensörün yeri orası teşekkür ederim..
Bu arada DV söktüm yeni değişmişti zaten en ufak bir deformasyon izine rastlamadım resimlerini de attım sizde bakarsanız sevinirim...
Son resimdeki kelepçe pek hoş durmuyor. Zaten orjinal değil, kaldı ki hortumu da zamanla parçalar.. O hortumun o kelepçeden kurtarılması ve hortumun kontrol edimesi gerekir.. Zaten parçalanık, yırtık, delik vs ise ciddi turbo sesi duyarsınız tısssspp şeklinde..
RC gitti.. Rocco geldi.. Hadi hayırlısı![]()
Evet kontrol ettim kelepçe orjinal değil orda bulunan hortumda açıkçası çok iyi durumda değil gibi sökemedim ama dış görünüşü itibariyle deforme olmuş gibi..
Awesome - Samco Turbo Hose Kit - 207 Gti 1.6 Turbo - 2007 ~ on
Şu linkteki gibi silikon hortumu alabileceğimiz türkiyede bir yer var mıdır?
o hortumlardan no name yaptırmayı düşünüyoruz naman la silikon hortum bolca var piyasada araştırabilirsiniz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şimdi birşey farkettim benim DV'da resimdeki en soldaki parça yok bu sebep olabilir mi çıkan sese ?
![]()
Yag, hava filtresi, baski, balata, polen filtresi, bujiler, benzin filtresi. Hepsi degisti bisure bise degistirmek istemiyorum![]()
erkay evet doğru içini değiştirdik yeni zaten..
bende hararet göstergesi tam ortanın biraz üstünde 92 diyebileceğim yerde 2.kademe devreye giriyor bende...
Birde bu DV açıp kapatan elektronik bir düzenek olmalı bunun adı Boost control selenoid valfı diye mi geçiyor bilgisi olan var mı?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)