bence fena deyıl iş yapar tr de biraz teknoloji koyarlarsa iyi olur baz fıyat önemli
bence fena deyıl iş yapar tr de biraz teknoloji koyarlarsa iyi olur baz fıyat önemli
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
biri bana opc olmadıgın soylesın
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
208'de kullanılan hafifletilmiş malzemeler sayesinde aracın boş ağırlığı 970'ten başlıyor.. 200bg motorla güzel olur tabi ama 250 bg yaklaşık bi motor da yolda..
Öte yandan 3 silindirli 1 lt vti 1.2lt thp ler de geliyor..
2012 Nisandan evvel zor gelir TR'ye.. Geldiğinde en az 40000TL olur bence fiyatı.
Mantığa ters gelen bir takım başka özellikler de var..
Araba 207'den 7 cm kısa 1 cm alçak.. Ancak içerde 5 cm daha fazla diz mesafesi ve 15 lt daha büyük bagaj var.
GTI'ını istemem ama içini çok beğendim dizel olanından isterim. Ama güzel bir tamponla.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi şu an zaten 207'nin bazı 38bin civarı..
Bu arada o mavi GTi görseli gerçek değil. Haberi yapan sitenin siteye görsel olsun diye kendilerinin şekillendirdiği bir görsel sadece.
207 rc almayı düşünüyorum?
Acımasızca eleştirmişler , insanın bakası gelmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)