User Tag List

Sayfa 404/1195 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
22691 sonuçtan 7.658 ile 7.676 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçlar stokta durdu derken bunların yılları geçmiş olmadı mı o zaman? Stokta durdu derken suresı tahmını ne kadardır acaba. Bide sadece 2009 yılında mı uretıldıler sadece?

Sizce RC alırken lemans olsun ve ya normal RC olsun diye kafa yormaya gerek varmı? Yada temizini bulunca lemans veya RC fark gozetmeksizin almak mı lazım?
    Le Mans'lar 2007 üretimi. Ancak bizdeki mevzuatlardan ötürü 2008/2009 model olarak ta satıldılar..
    Ruhsattaki model yılı için üretim tarihine bakılmıyor Türkiye'de..

Bence kafa yormaya hiç gerek yok.
    Alıntı poşetçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gt ler rc we lemanstan güç olarak 20 hp fln düşük turbosumu ufak yazılımı fln mı bikaç iyileştirme yapılıp aynı güçlere ulaşabilir mi
    Evet, yapısal farklılıklar var. Ama millet 190 küsür bg'e ekstra donanıma gerk kalmadan ulaştıklarını söylüyorlar..

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet bey stock araçta 212 hp 320 nw tork gercekten super.Peki arabayı sorunsuz halde ( kesinti,arıza ışığı vs...) yürütmek için aracın başka parçalarını değiştirmek gereklimi?

Mesala dv bu kadar gücü kaldırabilirmi? Araca intercooler takviyesi yapmaya gerek varmı?

Mehmet Bey su araçtaki yazılım işini randımana oturtalım artık... Aldıracaksın bana bu aracı az kaldı
    yaklaşık 10 gündür araç gazlıyor, rollinglere çıkıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. bu yazılım basıncla yürütmüyor gözlemlediğim kadarı ile , iyi bir timingi var.

***** DV problemli ama yenilerinde geliştirilmiş çıkıyor artık, haricinde downpipe da herzaman faydalıdır.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 10 gündür araç gazlıyor, rollinglere çıkıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. bu yazılım basıncla yürütmüyor gözlemlediğim kadarı ile , iyi bir timingi var.

***** DV problemli ama yenilerinde geliştirilmiş çıkıyor artık, haricinde downpipe da herzaman faydalıdır.
    Bu araç kaç model? Mümkünse şase no var mı?

DV'si güncellenen motorların emme egzantriği, subap yayları ve ECU'su da farklı.. Timing bundan tutuyor olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç kaç model? Mümkünse şase no var mı?

DV'si güncellenen motorların emme egzantriği, subap yayları ve ECU'su da farklı.. Timing bundan tutuyor olabilir.
    2009 Sase numarası uzun iş

ECU Sw number ozgurle birebir aynı
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok sw no ları aynı geliyor zaten teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SW aynıysa HW de aynıdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bilemiyorum. Açmadık hiç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim database imdeki SW numaraları

1 037 396 234
    1 037 396 233
    1 037 392 037
    1 037 398 072

en sık rastladığımız 233 olan. ozgurun ve diğerlerinin sw numarası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimki sökük şu an şanzıman kulağını değiştiriyorum takayım bakayım merak ettim ben de kesme biçme yok deyince. Yüklemeleri CMDyle mi yapıyorsun RC'ye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mehmet bey cahilliğime verin timing nedir,afr ile ayrı şeyler sanırım?o araç timing le yürüyorsa basıncla yürümüyorsa,üzerine birde basınc neden acılmıyor,timing le yürüyen araçta basınc acılırsa daha da iyi güçler alınmazmı yoksa o timing de basınc fazla egt yemi sebep oluyor?

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +15hp verdiği yönünde söylentiler var
    Ahaha. Bilmem mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi uğraşamadım, aldığım yere geri verdim. ilanıda kaldırdım. gayet uygun fiyata veriyordum alan olmadı...

evet dostum, ilan benimdi. geri verdim. daha uyguna bulabilirsen bak. istersen kapalı kutu 180tl ye bulabilirim.

abi, stock frenler yeterli gelmiyormu? yurt dışında 160km ile yapılan fren testinde e46 m3 den 1m erken duruyor rcler??? muhteşem frenleri var rclerin. hala orjinal lastikleri kullanıyorsan değiştir abi

coil-ex tavsiye etmem galiba tr yapımı ve çok sertmiş. ben fk kullandım oda sertti. ufaktan konfor arıyorsan ya eibach yada vougland öneririm... otto yerine hks öneririm subaru sti gibi ses çıkarıyor komple düz boruyla
    jant lastik olarakda orjinalden ağırsa alma. orj jant 9,5kg lastik ise 9kg yani 18,5kg tarttım...

geçmiş olsun abi

kurcalanmış araç alırsan başın çok ağrır dostum deniz açıkladı zaten lemans ların niye ucuz olduğunu...

bende ötv den aldım, ama 31-32 lere almadım. ötv sadece lemans dönemine denk gelmedi, rc yede geldi...

ben temizliğini yapıyordum dostum kn filtrenin, 10.000km de 3kez temizledim...

ek bilgi vereyim. kutu içi k&n filtreyi dyno üzerinde bir rc de denedik.

stock filtre 202hp
    kn filtre 209hp (+7hp 20 tork aldı, rollde bence kesin 1 boy )
    aşağı indirilmiş filtre kiti ve dandik bir aem filtre ile 212hp verdi... (araç yazılımlı)

lemanslar sadece 2009 model çıktı, ve tr de sadece beyazı var... 8aydan fazla yattığını zannetmiyorum... nisan sonu hepsi tükendi

temiz rc yada lemans farketmez, temiz ne düşerse almanı öneririm. lemans biraz tarz meselesi, bana uymuyor mesela. ama düz beyazında tadı bambaşka
    207 RC stock degerler 174 hp 240nm overboost ile. Benim hedef: big turbo kitle ve su anki extralarımla 285hp 410nm tork. Sence 160 kmH de aracın durus mesafesi stock ile ayni olur mu kardesim

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 RC stock degerler 174 hp 240nm overboost ile. Benim hedef: big turbo kitle ve su anki extralarımla 285hp 410nm tork. Sence 160 kmH de aracın durus mesafesi stock ile ayni olur mu kardesim
    Tolga Ağabey ,

Bir şey daha bildiğin üzere RC lerin kısa son dişliden dolayı 5. vites kesici sürati 228 km.
    Eğer Peugeot code: 2344.E2 kodlu 5 vites dişlisini takar isen son hız 244 km ye çıkıyor
    Eğer Peugeot code: 2344.F2 kodlu 5 vites dişlisini takar isen son hız 266 km ye çıkıyor.
    .Bu dişliyi 2. seçenek ile değiştirmek de yerinde bir tercih olur uzun yolda da bayağı ekonomi yaptırır..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet bey cahilliğime verin timing nedir,afr ile ayrı şeyler sanırım?o araç timing le yürüyorsa basıncla yürümüyorsa,üzerine birde basınc neden acılmıyor,timing le yürüyen araçta basınc acılırsa daha da iyi güçler alınmazmı yoksa o timing de basınc fazla egt yemi sebep oluyor?
    basınc yükseltildiğinde yüksek hızlardaki ivmelenme isteği düşüyor.. turbonun zayıf Eksoz Gazı Flowrate değerleri tıkıyor makinayı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga Ağabey ,

Bir şey daha bildiğin üzere RC lerin kısa son dişliden dolayı 5. vites kesici sürati 228 km.
    Eğer Peugeot code: 2344.E2 kodlu 5 vites dişlisini takar isen son hız 244 km ye çıkıyor
    Eğer Peugeot code: 2344.F2 kodlu 5 vites dişlisini takar isen son hız 266 km ye çıkıyor.
    .Bu dişliyi 2. seçenek ile değiştirmek de yerinde bir tercih olur uzun yolda da bayağı ekonomi yaptırır..
    Çok haklısın özgür. Sanırım yetkili servisten siparis geçmek lazım. Bunlar 207 RC ye özel üretim disli kodları mı yoksa baska model in dislileri mi? Sen bu kodları nerden aldın? Orijinal site linkini bana da atabilir misin rica etsem?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Naman;2872720]Le Mans'lar 2007 üretimi. Ancak bizdeki mevzuatlardan ötürü 2008/2009 model olarak ta satıldılar..
    Ruhsattaki model yılı için üretim tarihine bakılmıyor Türkiye'de..

Bence kafa yormaya hiç gerek yok.

o zaman 2007 yılında uretilmisse sente problemi olması lazım ama lemans larda sente problemi yok gıbı....

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Le Mans'lar 2007 üretimi. Ancak bizdeki mevzuatlardan ötürü 2008/2009 model olarak ta satıldılar..
    .
    Deniz bnm arabam haziran 2008 üretimi. Tam günde söyleyebilrimde aklımda değil. 18 hazirandı galiba

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok haklısın özgür. Sanırım yetkili servisten siparis geçmek lazım. Bunlar 207 RC ye özel üretim disli kodları mı yoksa baska model in dislileri mi? Sen bu kodları nerden aldın? Orijinal site linkini bana da atabilir misin rica etsem?
    Tolga Ağabey ,

BE şanzıman(207 RC- 206 RC şanzımanı ) kullanan dizel motorlar var Peugeot da örn ; 307 nin 90 hp lik dizel i..
    Bu şanzımanların kullandığı 5 . vites dişlisi bunlar ve 5 vites olduğu için şanzıman arka kapağı açılığp çok kolay değişiyor..

Buradan ayrıntılı bilgi alabilirsin ;

etuners : Technical File
    Burdan da montaj aşamalarına bakabilirsin..
    etuners : Technical File
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basınc yükseltildiğinde yüksek hızlardaki ivmelenme isteği düşüyor.. turbonun zayıf Eksoz Gazı Flowrate değerleri tıkıyor makinayı..
    timing nedir,afr ayarı değil dimi,avans rötar davasımı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)