207rc Nickli Üyeden Alıntı
abi uğraşamadım, aldığım yere geri verdim. ilanıda kaldırdım. gayet uygun fiyata veriyordum alan olmadı...
evet dostum, ilan benimdi. geri verdim. daha uyguna bulabilirsen bak. istersen kapalı kutu 180tl ye bulabilirim.
abi, stock frenler yeterli gelmiyormu? yurt dışında 160km ile yapılan fren testinde e46 m3 den 1m erken duruyor rcler??? muhteşem frenleri var rclerin. hala orjinal lastikleri kullanıyorsan değiştir abi
coil-ex tavsiye etmem galiba tr yapımı ve çok sertmiş. ben fk kullandım oda sertti. ufaktan konfor arıyorsan ya eibach yada vougland öneririm... otto yerine hks öneririm subaru sti gibi ses çıkarıyor komple düz boruyla :D
jant lastik olarakda orjinalden ağırsa alma. orj jant 9,5kg lastik ise 9kg yani 18,5kg tarttım...
geçmiş olsun abi:mad:
kurcalanmış araç alırsan başın çok ağrır dostum :( deniz açıkladı zaten lemans ların niye ucuz olduğunu...
bende ötv den aldım, ama 31-32 lere almadım. ötv sadece lemans dönemine denk gelmedi, rc yede geldi...
ben temizliğini yapıyordum dostum kn filtrenin, 10.000km de 3kez temizledim...
ek bilgi vereyim. kutu içi k&n filtreyi dyno üzerinde bir rc de denedik.
stock filtre 202hp
kn filtre 209hp (+7hp 20 tork aldı, rollde bence kesin 1 boy:D )
aşağı indirilmiş filtre kiti ve dandik bir aem filtre ile 212hp verdi... (araç yazılımlı)
lemanslar sadece 2009 model çıktı, ve tr de sadece beyazı var... 8aydan fazla yattığını zannetmiyorum... nisan sonu hepsi tükendi
temiz rc yada lemans farketmez, temiz ne düşerse almanı öneririm. lemans biraz tarz meselesi, bana uymuyor mesela. ama düz beyazında tadı bambaşka :)