User Tag List

Sayfa 479/1195 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
22691 sonuçtan 9.083 ile 9.101 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya onu b en daha önce düşündüm hatta yan sanayi kaput aldım.mini tarzı bir scoop yapacaktık.Sonra kaldı gitti.

Yapmayı düşünürsen (kaybolmadıysa) benim bir adet sıfır kaputum var. Yaparsın projeni..

Yapılınca böyle oluyor ;

aynen budur işte.. walla neden olmasın aklımda uzun zamandır var bu proje güzelde intake olur iste tam istenilen hava filtresine direkt hava

bu arada bizim alcantra işi noldu bea haber varmı?
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HAcı takip no yok biliyorsun.Satıcı diyor ki '' baba 13-14.06 ya kadar gelmezse paypal i felan karıştırma bana mail at para iadeni yapayım sen de bana kırık not verdirtme feedback skorum düşmesin..''

Bu arada aramızda Forge Dump Valve kullanan var mı ?(RC/GT)

aynısını ds3'de bi arkadasım kullanıyo, istersen buluşabiliriz aksama.. ama soyle diyim sesi rezalet uzun hava gibi cuuuuuffffffffffffffffffffffffff... bide sert yayı varmıs bunun onunla degistirebiliosun diyo ama ondada devir cok yukselmeden birakmıyomus

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi intercoler borusu sordum kimsenin herhangi bir fikri yokmu şimdi :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CafCaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi intercoler borusu sordum kimsenin herhangi bir fikri yokmu şimdi :S

Pazartesi Allah ın izni ile NHT ye başlıyoruz.Ardından benim RC ye..

Erkan Baştaş - Baştaş Performance Türkiye de yine bir ilki gerçekleştirecek.

Bu arada benim daha önce paylaştığım turbodan intercooler a , intercoolar dan emmeye giden krom borulardan kendisinden isterseniz Türkiye nin her yerine gönderiyor.

Pazartesi Rize ye bir takım gidiyor...

örnek çalışma ;

Bildiğiniz üzere mevcut borular yapıları gereği yüksek hava akışına izin vermiyor (fabrika özel olarak öyle dizayn etmiş -150- ve 175 hp ye göre)
    Dolayısıyla remap işlemlerinden sonra bu boruları daha geniş ve düz (daralmayan,hava cebi olmayan ) borularla değiştirip hava akışını düzeltmek gerekiyor..

Erkan Baştaş : 0535 2222 617
    özgürün verdigi bilgiler sanırım aradıgın sey kardesim...

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısını ds3'de bi arkadasım kullanıyo, istersen buluşabiliriz aksama.. ama soyle diyim sesi rezalet uzun hava gibi cuuuuuffffffffffffffffffffffffff... bide sert yayı varmıs bunun onunla degistirebiliosun diyo ama ondada devir cok yukselmeden birakmıyomus

polo gti sahıbı bı arkds anlattı,forge dumpvalve'ın yayın oldugu yere pul veya 50 kuruş koyuyolar yay daha sertlessın calısma mesafesi kısalsın dıye , bende forge 'u merak edıyorum çunku daha s3 dumpvalve almadım gerekırse tek seferde ısı cozmek ıcın bunu dusunuyorum
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo gti sahıbı bı arkds anlattı,forge dumpvalve'ın yayın oldugu yere pul veya 50 kuruş koyuyolar yay daha sertlessın calısma mesafesi kısalsın dıye , bende forge 'u merak edıyorum çunku daha s3 dumpvalve almadım gerekırse tek seferde ısı cozmek ıcın bunu dusunuyorum
    kit içinden zaten sert yay çıkıyomus.. ama minibüs gibi sesi var fuoshhhhh cuooffffssshhhhh ama tabi big turboda nasıl olur bilemem

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada istanbulda muane için 5, kemer takan arkdaslar lutfen bana donebılırmı ?
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30000 km önce bakım yapıldı aracım şuan 32650 km gecen akşam aracımı yıkadım hafif meğilli bir rampaya cektim arcın önü aşağı doğruydu.1 saat böyle bekledikten sonra aracımı calıştırdım yağ seviyesini kontrol edin uyarısı verdi ,her halde rampadandır dedim düz bir yere cekip bekledim düzelmedi yağ cubuguna baktım biraz azalma var ama ben sadece aracımı hafta sonları biniyorum ve öyle cok sıkıştırmalara girmiyorum.aracıma en son mobil 1 ful sentetık 0w-30 yağ koymuşlar faturada öyle yazıyor 4 lt.Dün servis dahil olmak üzere bir kaç arastırma yaptım yağ konusunda kafayı yemiş durumdayım her kes farklı söylüyor...
    30.000km önce bakım yaptırdım demişin herhalde yazarken hata yaptın.karşıyakalı ozi nin dediği gibi kaçak olma ihtimalini araştırsan iyi olur.Bu esnada başka markayla tamamla problemin çözümünü bulduğun zaman yağı tamamen yenilersin olur biter...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benim hks blow-off kacırıyormu acaba yaaa.. dusuk devirlerde zaten vuhuuuuUUuuuUUUUUUU diye bi ses geliyo, gazlarkende sanki kacırıyo gibi inceden bi ugultusu var.. kullanan arkadaslardada varmı bu tip olay? arkadan vakum hortumunu cıkarttıgımda ses seda kesilio hic bisey yok

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30.000km önce bakım yaptırdım demişin herhalde yazarken hata yaptın.karşıyakalı ozi nin dediği gibi kaçak olma ihtimalini araştırsan iyi olur.Bu esnada başka markayla tamamla problemin çözümünü bulduğun zaman yağı tamamen yenilersin olur biter...
    1 saat önce mobil 1 ful sentetik 0w30 4 lt yağ aldım 85 tl fiyatı.Yağ ekleme yapıp yapmama konusunda deneyimli birine baktırıcam hafta sonu aracımı özel servise götürücem.Bakalım ne cıkacak.(hafta sonu başıma ufak bi olay gelmişti ondan şüpheleniyorum bu hks tipi blowf of ların takıldığı boru sensörün olduğu taraftan kelepçeden cıkmıştı arac devirden düşmüştü sonra yerine monte ettirdim arac kendine geldi fakat 1 gün sonra yağ seviyesini kontrol edin arızası verdi acaba bu olaydan dolayımı bilemiyorum anlaşılan bir yerlerine para sıkışmış
    the fast and the furious

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 saat önce mobil 1 ful sentetik 0w30 4 lt yağ aldım 85 tl fiyatı.Yağ ekleme yapıp yapmama konusunda deneyimli birine baktırıcam hafta sonu aracımı özel servise götürücem.Bakalım ne cıkacak.(hafta sonu başıma ufak bi olay gelmişti ondan şüpheleniyorum bu hks tipi blowf of ların takıldığı boru sensörün olduğu taraftan kelepçeden cıkmıştı arac devirden düşmüştü sonra yerine monte ettirdim arac kendine geldi fakat 1 gün sonra yağ seviyesini kontrol edin arızası verdi acaba bu olaydan dolayımı bilemiyorum anlaşılan bir yerlerine para sıkışmış
    yag cubugundan kontrol ettinmi dostum yag seviyesini? ne alemde? kitapçıkta 4,25 LT aldıgı yazıyodu bildigim kadarı ile bizim aracların

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontrol ettim etmesine de tuhaf bir yağ çubuğu alt kursunun 1 cm üzerinde gibi geldi bana ama
    the fast and the furious

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontrol ettim etmesine de tuhaf bir yağ çubuğu alt kursunun 1 cm üzerinde gibi geldi bana ama
    alt tarafta bombeli bi kısım var ondan sonra baslıyo yag gostergesi, yani en alt noktanın 1cm fln ustunden. o noktaya dusene kadarda zaten arac hata vermiyo demişti servis. o noktadaysa bence 2-3lt ekleme yap derim o sekilde kullanma aracını. sonrada konple degistirirsin yagını. bizim araclar zaten yag eksiltiyo güzel güzel diye biliorum ama 5000-10000kmde 1lt civarları olması lazım. yinede kontrol ettirmekte fayda var karter marter delik sızdırma zırt pırt olmasında aman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt tarafta bombeli bi kısım var ondan sonra baslıyo yag gostergesi, yani en alt noktanın 1cm fln ustunden. o noktaya dusene kadarda zaten arac hata vermiyo demişti servis. o noktadaysa bence 2-3lt ekleme yap derim o sekilde kullanma aracını. sonrada konple degistirirsin yagını. bizim araclar zaten yag eksiltiyo güzel güzel diye biliorum ama 5000-10000kmde 1lt civarları olması lazım. yinede kontrol ettirmekte fayda var karter marter delik sızdırma zırt pırt olmasında aman..
    Araç kapalı garajda duruyor bütün hafta ve altta hiçbir sızıntı yok zaten .bu problem yeni olan bir şey hafta sonu yaşadığım sıkıntıdan 1 gün sonra oldu oda rampada araba yikadiktan sonra oldu bende çok takintiliyimdir bu tarz konularda belkide hiçbir şey yok hafta sonu bakicaz artık ama bu akşam yarım lt yada 1 lt ekliycem...
    the fast and the furious

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NHT39 teaser ;

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarım litre 0w-30 mobil 1 arıza kaydı ışığı sönmüştür hafta sonu yinede serviste kontrole gidicem...
    the fast and the furious

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ebay de araştırırken bir satıcıya rastladım.207 ye göre olan modelin adı FM207V ama dedim ki aşağıdaki linkteki videodaki gibi çıksın ses ;

BORKED

Peugeot 207 turbo futter - YouTube

Cevap gecikmedi '' hacı surge sesi istiyorsan linkteki ürümü alıcaksın'' kargo dahil 302 USD TR de 600 TL ye senin o DS3 sahibi arkadaşdaki gibi surge sesi yapmayanını satıyor şimdi Powershop..

Alsam mı ne yapsam kararsız kaldım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben forge ı bizim araçlar bittikten sonra Nihat dan alıp deneyeceğim eğer performans da düşüş olmaz ise 302 dolar a shipping dahil getirteceğim.

Ama sesi çok güzel ona diyecek bir şey yok

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)