User Tag List

Sayfa 570/1195 İlkİlk ... 704705205605685695705715725806206701070 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.812 ile 10.830 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27bin € Fransa'nın özel seri fiyatı. Türkiye'de satmazlar. Arabanın önünde bildiğin Fransa bayrağı motifi var.
    Bu o arabayı alıp kullananı keserler

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=gokayy;6684758]27bin € 'nun Türkiye'ye geliş ve satışı ne kadar olucak cok merak ediyorum[/QUOE]

o civarlara gelır bence max 65-68 aralıgı gıbı yakıt tuketımı dusmus gorunuyor 6 ılerı avantajı olabılır agırlık azalmıs gıbı ama son suratde fazla ıyılesme yok sankı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyalı abiler 07 akm 01 plakalı siyah bi gt var port bagajlı bir bayan kullanıyor komple stock görünümde.kampüste görüyorum sürekli bi bilginiz var mı ablayı yoklayan oldu mu satış konusunda

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknik özellikleri cok iyi fiyatta uygun olsa alınır

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyalı abiler 07 akm 01 plakalı siyah bi gt var port bagajlı bir bayan kullanıyor komple stock görünümde.kampüste görüyorum sürekli bi bilginiz var mı ablayı yoklayan oldu mu satış konusunda
    walla hiç görmedim kardesim yaw :S
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araci biliyorum lara tarafinda cok goruyorum...hatta onur resminide gondermisti bana ilk gordugunde.zir stock ve surekli port bagajli

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar merhaba.. uzun zamandır yazamıyodum.. ben pcv iptalini yaptım ve hiç bi sıkıntı yok.turboyuda r56 turbosuyla değiştirdim.intake kit olarakta aem in yeni ürettiği r56 için olan kitini adapte etmeyi düşünüyorum.önümüzdeki günlerde istanbul agidip bakıcam.yıllardır bu konu üstündeyiz,gönül ve mesai verdik.özellikle ilk basladığımızda özgür ve bi kaç arkadasımız cok ugrastık.ilk sarı koniyi takıp bronz balata deneyimlerimizi yazmıstık.. ben yakın tarihte aracımı tam bi kit car yapma kararı aldım bunun içinde istanbul peak garage serdar ustayla görüştüm ve ona bırakıcam. tüm deney ve tecrübelerimizi birleştirip uygulamaya gecicem insallah.stelios u da sıkı takip ettim ve söylediği herseyin dogruluğuna eminim. pcv yeni thp 200 lerde iptal.bende ettim hiç bi sıkıntı duman atma yapmadı.motoru acıp subaplarıda temizledikten sonra yepyeni bi baslangıç hepinize saygılar ve sevgiler.yıllardır burda olan tüm arkadaslarada tekrar tesekkürler.. allah a emanet..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Standart ve yazılımlı rc yakıt tüketimi ne değerlerde ?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar merhaba.. uzun zamandır yazamıyodum.. ben pcv iptalini yaptım ve hiç bi sıkıntı yok.turboyuda r56 turbosuyla değiştirdim.intake kit olarakta aem in yeni ürettiği r56 için olan kitini adapte etmeyi düşünüyorum.önümüzdeki günlerde istanbul agidip bakıcam.yıllardır bu konu üstündeyiz,gönül ve mesai verdik.özellikle ilk basladığımızda özgür ve bi kaç arkadasımız cok ugrastık.ilk sarı koniyi takıp bronz balata deneyimlerimizi yazmıstık.. ben yakın tarihte aracımı tam bi kit car yapma kararı aldım bunun içinde istanbul peak garage serdar ustayla görüştüm ve ona bırakıcam. tüm deney ve tecrübelerimizi birleştirip uygulamaya gecicem insallah.stelios u da sıkı takip ettim ve söylediği herseyin dogruluğuna eminim. pcv yeni thp 200 lerde iptal.bende ettim hiç bi sıkıntı duman atma yapmadı.motoru acıp subaplarıda temizledikten sonra yepyeni bi baslangıç hepinize saygılar ve sevgiler.yıllardır burda olan tüm arkadaslarada tekrar tesekkürler.. allah a emanet..
    pvc bende ıptal ettım fakat duman atmaya basladı rolantide. ve yag cubugunu dısarı dogru itti. geri orjınale cevırdım. sadece tıpaları takmaklamı kalıyor onun dısında baska bır uygulama oluyormu ?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sonunda pist aracına dönüştürüyorsun yani.r56 turbosuna neden gerek duydun ?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baska bi islem yapmadim abi.dumanda yok bende ama.yag c ubugunuda ustana biraz sikilattir ben ilk aldigim yil yapmisti onu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ozgur kardesim piste donusturuyorum allah ne verdiyse artik sen ne alemdesin ?

meygi
    Misafir
    Selam,
    THP sente problemini İzmir içinde yaptıran arkadaş varmı?.

Bu konuda hangi yetkili servisin işçilik tecrübesi mevcut? Sente ayarı dahil olmak üzere (özel alet gerektiriyor) tüm değişim ve kontrollerden emin olmak istiyorum.
    Tesekkurler

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meygi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,
    THP sente problemini İzmir içinde yaptıran arkadaş varmı?.

Bu konuda hangi yetkili servisin işçilik tecrübesi mevcut? Sente ayarı dahil olmak üzere (özel alet gerektiriyor) tüm değişim ve kontrollerden emin olmak istiyorum.
    Tesekkurler
    irde servisde sadık usta vardı en son halıl ozturkdeydı o yaptı dıye bılıyorum halıl ozturk servisden sorabılırsınız sadık ordaysa halleder.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart ve yazılımlı rc yakıt tüketimi ne değerlerde ?
    dostum sakin kullanım stage 3 yazılımla benim GT 9.0-9.4 gibi bir rakam yakıyor şehir içi, standart GT 8.0-8.5 gibi bir rakamdı sanırım yol bilgisayarındaki..

ya ama söyle bisey var sanki, yol bilgisayarında 9.0-9.50 gösteriyo ama daha çok yakıyo gibi benzin yetmiyo
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    238 hp rc le mans bilen tanıyan varmı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17908430/detay

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şu anda ilanlarda olan ya da olmayan tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC_Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye göre 238 hp bu beygirler havada uçuşuyo )
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye göre 238 hp bu beygirler havada uçuşuyo )
    ahaha aynen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)