owww aranan kandeneyelim kardesim yaw ii olur valla.. FG ne alemde? çıkmadımı? buluşalım bi ara deneyelim bakalım, o arada alırım getirirsen dostum.. gelicek haftasonu özgürün arabaya (ZM siyah geçen gün toplandığımızdada ordaydı) etuners stage1 atıcaz.. onunla denemeniz lazım asıl sizin iki stage1 farkı nasıl diye.. bulunmaz fırsat..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
en önemkisi balansı bence.. mtec en uygunu, balansları cok kaliteli bence hic arıza ışığıda yakmadı arızada yapmadı nazar degmesin.. silver modeli var, ampulleri 1-1,5 sene ömrü.. henüz patlamadı ama berrak beyazlığını kaybetmeye basladı simdileri.. 200-250 TL gibi bir fiyatı var balanasları küçük![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
R56 cooper ile 207rc motor farklari nelerdir?
Experience is what you get when you don't get what you want.
hatta yarın öbür gün emisyona veya güce geçerse vergilendirme olayı belki karlı bile olur sizler için![]()
Yeni aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim tekrar. Bir süredir takip edemiyordum forumu işten güçten.
Fren disklerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka hangisidir?
Kanallı fren diski kullanmayı düşünüyorum. Birde balatı öneriverin bana..
207GT ile aynı çapta DS3 1.6THP'nin de ölçüleri. 283MM olması lazım..
Birde bu farklıdır muhtemelen 207'ler 5 ileri olduğu için. Baskı-balta (debriyaj seti) ne önerirsiniz? Aşırı tork başa bela galiba
![]()
baskı balata işi için bişey diyemicem ama fren diskleri oluklu delikli çizikli vb brembonun var ama çalışma mantığı rende gibi diye biliyorum.. balata ömürleri yaklaşık 3000-5000km diye biliyorum, yanlış yönlendirmek istemem kullanmadım bu duyduklarımdan dolayı. daha yeni değiştirdim bende disklerimi 2000km'de bir balata tak çıkar derdinden korkup almadımama orjinal disklerde gayet başarılı bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)