Çok güzel ve kalite olmuş maşallah güle güle kullanın.
bitince daha güzel olucak teşekkur ederim
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Güzel gözüküyor valla takınca görmek lazım.
Ben konsolda teybin çevresinde olan dikine olan çerçeveyi kaplatmak istedim de vazgeçtim sonra
galiba plakası KYR di konuştum merhabalaştık ama sen değilkdin heralde![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ALLAH razı olsun çok saol,ben şuan son fiyatı bilmiyorum çünkü extra bileyler daha ekledim paZarlık yapmadım,koltuklar,havalndırma yol bılgısayarı etrafı teyp konsol bolumundeki gri bolumler,tamon onu , aynalar,direksiyonun delikli kısımları, yol bılgısayarının uzerıne yıne carbondan 3lu pod yapılıyo,cupra lipide yapsammı dıye dusunuyorum kı bunlar 2012 mayıstan beri sokuk parcalar ,aksılıklersen dolayı yenı bıtıcek gec baslandı,para en son çözulcek netleşince paylaşırım
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Maşallah İsmailcim
Sabrettin,kahroldun,daraldın ama az kaldısık dişini...
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Karbon parçalar çok şık duruyor güle güle kullanın. Kim yaptı bunları acaba ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Adamın pek parayla işi yok,rahatsız model,amerikancı keyfi eserse karbon işi alıyo ama işciliği 10,ben hatır gonul jantlar kaliperler karbonlar 2000/2500 arası bi rakam tuttu pasta cila ıvır zıvır, ( jantlar tam siyah değil biraz farklı )koltuk arkaları ve torpidoya pod ve direksiyon bitince daha detaylı paylaşıcam.(911 gt3 e karbon kanat yapmış bir adam)
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)