vallahi cok fena olmuş göktancım egzost bide şu pıonner in dash oturturmuşsun ortaya kıyag olmuş catara patara bol cezasız gezmeler kardesim...
vallahi cok fena olmuş göktancım egzost bide şu pıonner in dash oturturmuşsun ortaya kıyag olmuş catara patara bol cezasız gezmeler kardesim...
the fast and the furious
Dün pistte gazlarken 2tur dip gaz gittikten sonra 3 yada 4.vitesti 5500devirlerde kesme yaptı biraz, sonra ki 1 turda patırdadı egzozdan da bariz duydum sesi ondan sonra 1 tur yapmadı 1 turda yine 1kere yaptı
bujiler el sallıyor herhalde
Benim araçla normal hızlarda giderken hararet göstergesi çeyreğe geliyor ancak dur kalkta veya ışıkta beklerken normal seviyesine çıkıyor.müşürü değiştirdim ama ondan değilmiş.sizce sebebi ne olabilir? Neye baktırayım
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Hala istanbul tayfasi ortak noktada bulusamadikbuyuksehir olunca derdide buyuk oluyor...
the fast and the furious
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)