Araca uyumlu takarsan tüm özelliklerini kullanabilirsin. Koldan kumanda, menü erişimi vs
Avgo marka olarak aratırsan bulursun.
Araca uyumlu takarsan tüm özelliklerini kullanabilirsin. Koldan kumanda, menü erişimi vs
Avgo marka olarak aratırsan bulursun.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bundan 4 sene once peugeotizmir.com vardı ozaman ortam cok güzeldi oda dağıldı evlendı askere gıttı yurdusuna gıttı göremez olduk bırbırımızı cok azımız gorusuyoz onlarda dızle yoneldıler ama pugtan sasmadılar sımdılerde evliyiz çocukluyuz he dendımı evden çıkması pek mumkun olmuyo şimdiki gençler he dedınmı 2-de 3te otobanda toplanıyolar bız o sattelerde sıcacık yatıyoz yahu artık ağırlaştık bıraz hafta sonu pıknık olur mangal olur onlara daha yakınuz ailecek.......
Selam beyler bir sorum olacak.
Aracımın yüksek basınç pompasında sıkıntı çıktı ve değişmesi gerekiyor.
araştırdığım kadarı ile şase numaramdan (156hp) ve DS3 R (200hp) modelinden baktığımda 1920.LL referansı çıkıyor. http://s1311.hizliresim.com/1h/4/u73m3.png
peugeot da RCZ (200hp lik) ve 208 Gti (200hp) da 1920.RT diye bir referans çıkıyor.
http://j1311.hizliresim.com/1h/4/u73ld.png
şimdi sorun şu olacak ben yine gidip benim ref den çıkanımı alayım basınç farklılığı daha yüksek güçleri destekleyebiliyorsa RCZ nin Yüksek Basınç Pompa sını alsam mı ?
Bir süredir sertleşmiş olan baskı balatamı 2052.p7 kodlu set ile değiştirdim ancak daha önce kullandığım mobil 1 LS 75W-90 ı bulamayınca şanzıman yağı arayışına girdik.
Antalya dan sonuç çıkmayınca ne varsa İstanbulda var dedik ve Adamın dibi Erkay Bromun güçlü ilişkileri sayesindeMotul 75-90 larımız kargoya verildi.Yarın gelecek İnşAllah.Sağol varol Brom
Herzamanki misafirperliği ile beni ağırlayan ; gerçek usta ve esnaf kardeşimiz 07Yağmur Oto- Mehmet Turhat Ustamızın ellerine sağlık..
Bu arada EGT sensörü çalışmıyordu baktık kırık onu da sipariş geçtik AEM 30-2065.Yarın o da takılacak.Şu an için Allahım nazarlardan saklasın.Çalışmayan,içimize sinmeyen,şurası da olmadı diyebileceğim hiç bir şey yok Allah a şükürler olsun..
ESKİ:
YENİ:
![]()
Allah kaza bela vermesin brom... Massallah...
Ha unutmadan Goktan cim usb den video oynatmayi da basardim bugun o da aradan cikti.
Telefonuna bakarsan sirrimipaylasabilirim seninle heheheheh
Plakaliklar,bagaj ici,ic lamba beyaz led oldu.Filtremi yikadim pakladim.
Yarin methanol deposunu plastidipliyeceğim.Benzin filtresini de değiştireceğiz.VAkit bol kargo bekliyeceğiz bütün gün nasılsa..Krank havalandirma iptalleri kargodan yetişirse o da olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)