Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
cok bi fark olmaz bence..
motorun kırılma durumu derken ben sorunsuz kullanıyorum aynı setupı.
yakıt tüketimim sehir içi durk kalk 9LT uzun yol yaparsan 7LT gör onu, ama agresif kullanıcam diyosan 12LT görmende fayda varhesaplarınıda 12LT üzerinden yapmanı tavsiye ederim, basınca içer tipte bir araçtır kendileri.
karışık kullanım ok 9-10lt normalda full basa basa kullanıcaksan 15 bile görsen olur
masraf olarak
intercooler 800
ara borular 200
hard pipe 400
methanol 800
ortalama 300-400de işçilik olarak görebilirsin.
yazılımı güncelleticeksin. sıkıntısız 200-210 hp yürürsün. şuanda üzerindeki sayfıklarınla 215-220 arası bir güçte olması inkansız heleki ülkemizdeki 5,14TLden satılan 95 oktana katkı ile 97 oldugu iddaa edilen, aslına bakarsan 93-94 oktandan yukarı çıkmayan dandik benzin kailtemizle imkanı yooookk.. meth şart o yüzden. ardındanda stage3 yazılımla güzel yürür aracın
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Hocam kardesim dedigin kisi senden 10yas buyuk biliyosun dimi ? Yoksa farkli bi accounttan mi yaziyosun.
buyukk oldugunu bilmiyodumm ogrenmişş oldum neyin tersini yapıyosn başkan.? ben ozur diler alırımm gonlunude senin bu kadar ters yapmandaki amaç ne.
LiveFastDieYoung ~
Kayserideyiz , plakalari taktik bir uscuklu yumurta yiyip kapadokyaya ugrayip insAllah kazasiz belasiz Denizli'ye donecegiz ..
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
https://www.facebook.com/photo.php?v=478242812272475
15. saniye arkadaş itiş sanki bu DS3![]()
Hahaa cidden amma atmış)
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Bende diyorum bizim araçlar hiç *** atmaz nasıl attı :PP
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)