User Tag List

Sayfa 562/1195 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.660 ile 10.678 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 200 lük rcz de neden yazılımdan düzgünce güç çıkmıyor ? üst devirlerde bi güç artışı yok ,5000 rpm e kadar stabil olan 275 nm tork , yazılımdan sonra dizel gibi oluyor 5500 devirden sonra yazılımla güç alınamamış.bu arabanın kapasitesi bu kadarmı ? bu araca göre üretilen takılabilecek parçalar varmı ? intercooler,forge wg gibi ?
    mesela 175 lik mini den ne güzel güç çıkmış.Turbolar sizin gt lerle aynımı 200 rcz in ?
    kardesim 200 lükleri bimiyorum ama 156'lıklar stage 1 için 98/100 oktan benzin(yurt dışı şartlarındaki 98/100 bu tabi ) ve stage 1 yazılımla aşağıdaki sonuçları veriyor.

Performance results

Maximum power (flywheel): 206 PS @ 4900 RPM
    Maximum torque: 310 Nm @ 2500 RPM
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...........................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [......................

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim 200 lükleri bimiyorum ama 156'lıklar stage 1 için 98/100 oktan benzin(yurt dışı şartlarındaki 98/100 bu tabi ) ve stage 1 yazılımla aşağıdaki sonuçları veriyor.

Performance results

Maximum power (flywheel): 206 PS @ 4900 RPM
    Maximum torque: 310 Nm @ 2500 RPM
    mesela abi
    http://superchips.co.uk/curves/RCZ%2...P%20200bhp.pdf
    5 bg alınmış yani dizel gibi alt devirlerde tork gelmiş sadece
    rcz in oranları çok kısa ve vites attığında 5000 devir civarına düşse orjinal rcz i geçemeyecek bu araç ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mess Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır nihat bro nolduuu nie stock'a dönüş? :s
    bır eve bır cooper yeter desem

MELLBERG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sayfayı kısmet bugüneymiş üye olmak 207 gt sahibiyim 1 yıldır keyfli sohbetler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela abi
    http://superchips.co.uk/curves/RCZ%2...P%20200bhp.pdf
    5 bg alınmış yani dizel gibi alt devirlerde tork gelmiş sadece
    rcz in oranları çok kısa ve vites attığında 5000 devir civarına düşse orjinal rcz i geçemeyecek bu araç ?
    bildiğim kadarı ile superchips gibi firmalar oldukça soft yazılımlarla çalışmakta, sonuç olarak bölgesel atmosfer şartları (basınç, ortalama sıcaklık vb..) değişiklik göstermekte ve bu firmalar tüm dünyaya ürün pazarlamakta, dolayısı ile kullanıcılardan gelebilecek sıkıntılar özellikle araçlarında oluşabilecek mekanik hasarlar hem şirket ismini kötülemekte hemde açılabilecek dava vb durumlarda şirket zararına gitmekte. araca özel bir yazılım değil, seri üretim bir parça gibi düşünebiliriz. artık chipteki yazılımı neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama tahminimce standart ortalama hava şartları ve stock araç setupları için.

fakat yapılabilecek özel remap'ler araç setup'ına göre hava şartlarına göre, benzin kalitesine göre vb şartlara göre özel düzenlenmekte olup sınırlar oldukça zorlanabilrmektedir, seri üretime göre kıyasala tabikide.

yani sonuç olarak kişisel setuplara göre yapılan remaplerle kıyasla superchips vb firmalar çok daha soft kalıyor.

özel bir yazılım yapılarak dahada üst seviyelerde performans sağlanabilir düşüncesindeyim.

göndermiş olduğun dyno sheet'de 200'lük motor standartta 227 bhp olarak görünüyor. varmı arkadaslar tanıdık stock dynoya cıkmış 200'lük RCZ? veriler doğrumu acaba? superchips'le 233hp görünüyor. 200lük motoru düz 200 desek 33hp güç artışı sağlanmış ama 227 dersek dedğin gibi 5hp komik duruyor hava filtresi taksan alırsın o gücü :P :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MELLBERG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sayfayı kısmet bugüneymiş üye olmak 207 gt sahibiyim 1 yıldır keyfli sohbetler.
    hayırlı olsun kardesim, kazasız belasız kullanman dileğimle.. hoşgeldin..

MELLBERG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin kardeşim teşekkür ederim arkadaşlıklar sohbetler çok hoşuma gitti inş hep böle sürer.

pocket_rocket
    Misafir
    fotografı inip cekmem lazım eve gidince dünde kullanmadım aracımı, işyerinden ara ara giriyorum işyerindede foto yok kardesim... yardımcı olmaya calısıyoruzda her dediğinde aynı saniye olucak diye biseyde yok malesef.
    Sağolasın uygun bir zamanında yollarsın o zaman...

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .......................

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................
    the fast and the furious

buraktelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 dump valve ile forge dump valve arasındaki fark nedir ? birde bunların adaptörü veya içi gibi parçaları var açıkçası kafamı çok kurcaladı bu konu, hangisini kullanmalıyız? maliyet açısından hangisi uygun olur ?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=buraktelek;6604763]s3 dump valve ile forge dump valve arasındaki fark nedir ? birde bunların adaptörü veya içi gibi parçaları var açıkçası kafamı çok kurcaladı bu konu, hangisini kullanmalıyız? maliyet açısından hangisi uygun olur ?[/QUTE]

forgenın 2 tıpı var adaptor gıbı olan pek işe yaramıyor ben s3 kulalnıyorum ıc mekanızma değiştirilip takılıabiliyor zaten sokunce bızımkının dandıklıgını goruyorsun ben s3 öneririm
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarı ile superchips gibi firmalar oldukça soft yazılımlarla çalışmakta, sonuç olarak bölgesel atmosfer şartları (basınç, ortalama sıcaklık vb..) değişiklik göstermekte ve bu firmalar tüm dünyaya ürün pazarlamakta, dolayısı ile kullanıcılardan gelebilecek sıkıntılar özellikle araçlarında oluşabilecek mekanik hasarlar hem şirket ismini kötülemekte hemde açılabilecek dava vb durumlarda şirket zararına gitmekte. araca özel bir yazılım değil, seri üretim bir parça gibi düşünebiliriz. artık chipteki yazılımı neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama tahminimce standart ortalama hava şartları ve stock araç setupları için.

fakat yapılabilecek özel remap'ler araç setup'ına göre hava şartlarına göre, benzin kalitesine göre vb şartlara göre özel düzenlenmekte olup sınırlar oldukça zorlanabilrmektedir, seri üretime göre kıyasala tabikide.

yani sonuç olarak kişisel setuplara göre yapılan remaplerle kıyasla superchips vb firmalar çok daha soft kalıyor.

özel bir yazılım yapılarak dahada üst seviyelerde performans sağlanabilir düşüncesindeyim.

göndermiş olduğun dyno sheet'de 200'lük motor standartta 227 bhp olarak görünüyor. varmı arkadaslar tanıdık stock dynoya cıkmış 200'lük RCZ? veriler doğrumu acaba? superchips'le 233hp görünüyor. 200lük motoru düz 200 desek 33hp güç artışı sağlanmış ama 227 dersek dedğin gibi 5hp komik duruyor hava filtresi taksan alırsın o gücü :P :P
    soft olsun abi o arabanın turbo basamıyor heralde.Bizim kötü turbolu 122 1.4 tsi da bile superchips in üstleri gayet gerekeni yapmışlardı yani

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 km kullandım heralde en fazla s3 dumpvalve hiçbir skıntı yok
    tamamen ses için değişikliktir. 100 tl ye vericem maksat birinin işi görülsün,audi şenyıldızlardan almıştım ( nihat abimden forge'u aldım)
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ismail kardeşime 300km yol yapmamış port polıshlı jcw manıfoldu ve forge ses kıtı ve hortumlarıyla bırlıkte dumpvalve kıtını satmış bulunmaktayım,hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan hayrını gör 207'ciler sağa çekilin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazdan paketliyorum ve kargoluyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)