Özgür selam saol , yazılımı megachip mehmet yaptırdım , dyno tekrar cıkıcam güzel bir yerde.
Özgür selam saol , yazılımı megachip mehmet yaptırdım , dyno tekrar cıkıcam güzel bir yerde.
DRİLL
Dr.Ecu
orhan başkan hayırlı olsun, nasıl yazılım sonrası çok farklı dimi
özgür abiye katılıyorum başka biryerde daha ölçtür bence 43hp artış çok fazla geldi bana, hatta haberleşelim birlikte ölçtürelim bende ölçtüremedim daha![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
orhan abi benm araçta ecufast yazılım var başka bir firmaya yaptırcagım icin dondm stock a
LiveFastDieYoung ~
Dün gece bir kaç araç ile denedim güzel sonuçla aldım mesala en basiti araba 3 de sarıyor esp devreye giriyor, alt devirler 1500 kadar ölü biraz ama üst devirler harika oldu özelikle 5 vites çok iyi geldi bana.
DRİLL
Dr.Ecu
iskenderin son susturucusu ve cift krom eksoz cıkıslarm satılık.(flanşlı tek parça halinde detaylı resm atarm isteyene) bilginize
LiveFastDieYoung ~
bana bi hava filtresi onerirmisiniz bmc yi sattım aldıgım hiç bi filtre onun gibi olmucak biliyorm o yuzden litfenn nasihat virmeyinnnnnnnnnnn
sizde kapalı kutu kn?
acık kn?
hks mantar?
orjinal oem filtre. ne takmalıyım??![]()
LiveFastDieYoung ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)