Bugün bir vtec in yanına geldim tam 3 de.4 ün sonunda 5-6 boy fark olmuştu.Bu da ilk roll denemem oldu heralde ...İyi gidiyormuş bizim araçlar yahu![]()
valla filtreni güle güle kullan dostum..hilmi usta yapmıs montajıdaama ben yinede ordan sıcak hava alıcağını ve zararlı olduğunu düşünüyorum piper yada k&n sistemi daha mantıklı geliyo bana..tabi tercih...ama bnm asıl merakettiğim ark.lar su kat iptalini yapınca arıza verip vermeme durumu onu yapanlar bi paylassa...bide o yanıltıcı hakkında bilgi...
Nasıl sizce bu setup?
Tork çok iyi ya 2400 ile 5600 arası hep 300 Nm üstü...Çok keyifli olur tahminimce...
![]()
Öncelikle teşekkürler...
Valla şu an en güvenli sıcak çekemeyecek yer orası. Daha da abartıp en iyisi farın içine port yapmaktır
Ya bir de Pipercross'un yeri çok daha sıcak...
O2 bung ile 2.sensörü yanıltabilirsiniz. Böylece check light yakmaz aracınız.
Bizim Peugeot'da 5.sigorta atıyor eğer aynı arıza ise. Ona bakın, tabi bir Borusan'a sorun. Ben resimlere baktım sizde de aynı sensör var. Muhtemelen iptal ediliyordur. Sigortasını takıp sadece soketi çıkartıyorlar ucunu sarıp iptal ettik diyorlar, servisin 6.5 saatte yapabildiği bu.
He bir de diagnostic yaptılar o kadar.
![]()
![]()
Radyatör baya bir uzakta kalıyor yalnız oradan. Zaten scoop'da var ve tamponun altından çekiyor havayı. Biz sonuçtan çok memnunuz inanılmaz bir değişiklik oldu yani en azından benim beklediğimden çok.
Gönül isterdi dyno öncesi sonrası yapalım fakat sabırsızlık zor zanaat
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Vallahi krank buharını tekrardan ısıtıp intake'e yönlendiriyor. Yani benim tabirimle; krank buharı ısıtıcısı.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Arkadaşlar bugün Intercooler (2008 Seat Sport yapımı Ibiza Cupra R ) ı sipariş ettik.Bu parça sadece Seat da kullanıldığı için İspanya dan gelecek (ortalama 3 hafta sürüyor gelmesi)
Parça bu ;
Bu da monte edilmiş hali (benimkide böyle olacak-belki hortumlar kırmızı olur)
![]()
Doğukan , ben bu arabayı almadan önce canım sıkkın olduğunda bu arabayı ve yapacaklarımı düşünürek gevşiyordum..
O yüzden hızlı değil aslında.Allahtan dileğim herkese böyle seveceği bir araç ve kazasız belasız sürüşler nasip eylesin...
Intercooler ; 800 TL civarı..
Belki ona da fiskiye sistemi yapacağız.Ekstra soğutma gereken durumlar için...
bu cooler kaç litre acaba?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)