birşey sorucam arkadaşlar bizim araçlarda EGR iptali yapan varmı ? yaptıysa ne gibi + ve - lere sahip oldu paylaşırsa sevinirim.
DRİLL
Dr.Ecu
Castrol ve Mobil 1 kıyaslaması yapan oldumu ben ilk yağ değişimden beri Castrol 5-30 kullanıyorum (+ -) leri fiyat farklılıkları varmı mobilin fiyatını hiç bilmiyorum.
Bu ara stabilize yolda giderken ön takımdan sesler gelmeye başladı, rot'a soktum baktık hiç birşey yok. Soğuklardanmıdır nedir sabahları deli ediyor sesler.
egr valfi yok thp motorlarda
bendede sabahları işe giderken başladı özelikle hava soğuk olursa daha çok yapıyor cumartesı diskleri değişicem gitmişken baktırıcam servisde. olm bir ara video cekelim ikimiz sen ben topspeedo gün on numara oldu deneme.yakın sayılır plakanı ozelden yazarsan denk geliriz muhakkak .tekrar hayırlı olsun.
DRİLL
Dr.Ecu
ağzına ediyim senin zatenne güzel gazladık ne diye açmazsın kamerayı
yaw havalar soğudu sabahları ilk marşta yağ sıcaklığı yükselene kadar acaip sıkılıyorum![]()
Aracımda bugune kadar 3 marka yag kullandım. Castrol edge 5-30 itecek sesi asırı vardı ve özellıgını cabuk kaybedıyor. Motul 5-30 sesler daha az ama yah yakma problemi. Suan ıllkkez mobil 1 5-30 kullanıyorum 1000 km oldu. İtecek sesi fazla gelmiyor 5bn km yapınca tam net yazarım.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bendede ses olayı oluyo takır tukur ediyo baktirdim bişey çıkmadı yay diye tahmin etmiştim yanlız değilmişim)
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)