Arkadaşlar p0299 arızası veriyo arabam bu arıza kodunu 2. Ve 3. Vitesin son devirlerinde yakıyor.sebebi ne olabilir.
yazılım downpipe filtre vs var arabada bilgi olarak
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Güzelmiş baya
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-R...llpaper_30.jpg
P0299 arıza kodu az basınç / basınç kaçağı anlamına geliyor
ilk etapta Dumpvalve'i bir sök bak herhangi bir yırtık deformasyon varmı yokmu diye
Dumpvalve'da herhangi bir sorun yoksa Turbo basınç kontrol valfi bozulmuştur
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Vitesi 3 atdim girdi sonra vitrs kolu bosa cikdi sallaniyir arac 3 de kaldi nedenini bilen varmi debriyaj calisiyor arabada gidiyor ama vites kolu bombos .
DRİLL
Dr.Ecu
Orhan abi vites kolu cikms olabilr icerden ufak dandik bir plastk parca burda gt ci bu arkadasimizin basina gelms o anlatiyodu
LiveFastDieYoung ~
Zar zor eve geldim bir jac parca resim cekdim sabah koyarim oralarla alakali birsey hizli atinca oldu.
DRİLL
Dr.Ecu
Bzm gt ninkide oyle olmus abi detayli bilgi alip yarn haberdar ederim seni
LiveFastDieYoung ~
Orhan, şirket arabası lineade olmuştu aynı olay, vites teli kopmuştu onungeçmiş olsun umarım ciddi bisey degildir.
bu arada dün linelarda bisey farkettim
linea' larda "launch control" varmış. çok garibime gitti ama yaaa..
durur pozisyon araç boştayken dip gaz verin devirleniyo problem yok ama debriyaja sonuna kadar basıpta dip gaz verirseniz 2800-3000 devirde kalıyo arac üstünü geçmiyo, çokta güzel kalkıyo: D ne alakaysa 1.3 multijet arac
bir drag arabası olmasada o bir turbo ondan sanırım![]()
![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Abi hic dert etme benimde basima geldi sanzimani kirdim diye cok korktum1 e takiyorum sanki 3 e giriyor karmakarisik olmustu yani geri vitesi bile bulmamamistim
sanzimanin ust tarafinda vites gecislerini ayarlayan bi topuz gibi bi parca var onu kirmis yada dagitmissindir 117 tl olmasi lazim.antalyada o parcayi kiran ilk iboydu ikincide bendim baskada duymadim zaten serviste iki adet varmis 2 sinide satin alinca servis bidahada getirmicekti diye hatirliyorum sadece siparis olursa ancak diye soylemisti ustamiz turhat
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)