evet efenin teli 4484 le bitio bro:)
Printable View
Arkadaşlar p0299 arızası veriyo arabam bu arıza kodunu 2. Ve 3. Vitesin son devirlerinde yakıyor.sebebi ne olabilir.
yazılım downpipe filtre vs var arabada bilgi olarak
P0299 arıza kodu az basınç / basınç kaçağı anlamına geliyor
ilk etapta Dumpvalve'i bir sök bak herhangi bir yırtık deformasyon varmı yokmu diye
Dumpvalve'da herhangi bir sorun yoksa Turbo basınç kontrol valfi bozulmuştur
Gelince haber et :D
Vitesi 3 atdim girdi sonra vitrs kolu bosa cikdi sallaniyir arac 3 de kaldi nedenini bilen varmi debriyaj calisiyor arabada gidiyor ama vites kolu bombos .
Orhan abi vites kolu cikms olabilr icerden ufak dandik bir plastk parca burda gt ci bu arkadasimizin basina gelms o anlatiyodu
Zar zor eve geldim bir jac parca resim cekdim sabah koyarim oralarla alakali birsey hizli atinca oldu.
Bzm gt ninkide oyle olmus abi detayli bilgi alip yarn haberdar ederim seni
Hayirli geceler saol ati.
Orhan, şirket arabası lineade olmuştu aynı olay, vites teli kopmuştu onun :) geçmiş olsun umarım ciddi bisey degildir.
bu arada dün linelarda bisey farkettim :D
linea' larda "launch control" varmış. çok garibime gitti ama yaaa..
durur pozisyon araç boştayken dip gaz verin devirleniyo problem yok ama debriyaja sonuna kadar basıpta dip gaz verirseniz 2800-3000 devirde kalıyo arac üstünü geçmiyo, çokta güzel kalkıyo :D: D ne alakaysa 1.3 multijet arac :D
bir drag arabası olmasada o bir turbo ondan sanırım :D :D :D
Abi hic dert etme benimde basima geldi sanzimani kirdim diye cok korktum:D 1 e takiyorum sanki 3 e giriyor karmakarisik olmustu yani geri vitesi bile bulmamamistim:) sanzimanin ust tarafinda vites gecislerini ayarlayan bi topuz gibi bi parca var onu kirmis yada dagitmissindir 117 tl olmasi lazim.antalyada o parcayi kiran ilk iboydu ikincide bendim baskada duymadim zaten serviste iki adet varmis 2 sinide satin alinca servis bidahada getirmicekti diye hatirliyorum sadece siparis olursa ancak diye soylemisti ustamiz turhat:)
yol yardımı cagırdım gelicek birazdan bakıcak.
Orhan dikkat et, rolling molling parçalama arabayı
Olm insan gibi vites atarken mi koptu o :D