bende sizinle deneyebilirmiyim özgür abicim![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bro hava çok soğuk gidince şimdilik beklemedeyiz - derecenin önemi var çünkü..
Konfor olarak stok RC ile kıyaslarsak çok çok iyi.Motor sesi yok gibi bir şey.130 dan sonra yan aynalar ses yapıyor bir de bagaj tarafı yol sesini biraz daha fazla alıyor öne göre havalimanına iderken 90 da 2.000 devir altında kalıp anlık tüketimde 4.3-4.3 örmek ayrı bir keyif
Az zorlarsan götü atıyor yalnız limitlerini ben denemiyeyim abim denesin
Göktana whatsup dan atar yaptım sana tech den diyorum cvp bile vermiyor totoş![]()
özgür abi organize olalımda hem fotograf çektirelim hemde denemek istiyorum senin makina hariç hepsiyle denerim senlede denerimde hem bnm benzinime yazık hemde senin çok geçersin
minicilerlede denerim sıkıntı degil geçmek geçilmek.dünya para harcadık biliyon deniyecek kimse yok![]()
Orhan guney frencayzing veriyo ha , bak hele efede ki atara hahaha
Women are like Buddhist , They're worship ox.
olm bugün gittim filtre aldım masraf ettimbn senin gibi çıkıp tek basıma gazlamıyorum zevk vermiyor hırslı adamlar lazım bana, bi ben geçicem bir o adrenalin olcak çekişmeli olcak auhauha
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)