Temennileri icin herkese tesekkur ederim insallah kazasiz belasiz keyifle binerim.izmirdeki rc kullanicilari ilede tanosmak isterim illaki birbirimize desteklerimiz olur ozellikle benim cok ihtiyacim olacak![]()
antalya tayfası akşama activite var mı
varsa bilelim ona göre program yapalım![]()
yaa turgay bu lemans kardesim hızlı olanlarından ,git evine rahatca yat uyu, seni seviyorum biliyosun kardesim 2 boy geçip bırakıcam söz amaD
ahahahahahah![]()
walla aynen oyle bro, hakanla konsutum bugun, az once ucusa gitti gece 1 gibi gelicekmiş. yarında aynı sekilde uçuşta.. adamların cumartesisi pazarı yok ama bu duruma gore haftaicisi var![]()
hakan musait olunca cıkalım broyeni yazılımımı test edicem üzerinde
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
hafta içi haberleşiriz o zaman![]()
isteyene satarız isteyene sıkarızzDD abi napalım böyle eglenebiliyoruz birbirimizi geçicezki zevk alabilelim yoksa hayat çok sıradan olur
![]()
dun efe kardeşimizin yardımlarıyla boost boruları elıme ulaştı turbonun ordakını takmadım cok ısınıyor dıye soldakını taktım ve dynoya çıktım 1 beygır arttırmış haberınız olsun ...........efe kardeşimede cok teşekkür edıyorum bosst borulardakı yardımlarından dolayı ........
hızlansın thpler ustaa hondacı arkadaslarım dalga geçiyorlar bnmlevtecle dene diyorlar şöyle az yorgun bi fn2 bulursam içinden geçicem
asıl beygiri U parça olan zamazingo veriyor ,düz parça 1 hp verdiyse digeride 3-4 verir totalde 5 hp Allah bereket versin onur abi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)