Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
beklerseniz intercooler sıkıntılarını çözücem arkadaslar
erkay arabayı degiştirene kadar turboyu degiştirmeni tavsiye ederim
Bu arada haberiniz olsun Vmax performance Almanya birim araçlara ve 1.4 TSİlar için BorgWarner'a özel turbo yaptırıyor. Orginal manifolda direk olan. 2000€ gibi fiyatı var. Ben RC için sordum. K04 Vmax Upgrade diye..
Örnek: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ben hala neden degistirme ihtiyaci duydugunu merak ediyorum
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Beyler simdi ebayde gezerken dikkatimi cektide bu aem uego kit i hem boost meter hemde wideband olarak kullanabiliyoruz dogru mudur ? Uzerinde ikisi icinde sensor var cunki ortadaki ekranda digital olarak afr degerini gorebiliyorken gosterge uzerinde ki isikli dalgada basinci gosteriyor sanirim?
Yanlisim var ise lutfen duzeltin
İki saat almaktansa sadece bunu almak daha mantikli geliyo
Women are like Buddhist , They're worship ox.
onlar yeni model bro, fail safe olarak geçiyor. ikisini birden kullanabiliosun ama eski nesillerde sadece wide band olarak kullanabiliosun.. zaten RC deki lambdaların hepsi wideband sensor, GT'lerde belli bir partide wideband kullanılıp sonra narrowbanda donuldu. OBD II'den gorebilirsin gercek degerlerini.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Beyler yeri degil belki 207ciler burdaykeb soriyim dedim
Rc spoyler alacam arkadasin 207ye nereden temin edebilirim uygunda bisey olursa iyi olur..
Varmi tanidik bildik bi yer
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)