Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Günaydın.. 207'nin RC ve GT halini kullanan insanlar..![]()
bi günaydın da bizden olsun![]()
Dr.Ecu AntaLya
beyler dün gece oturdum hesap yaptım ve bir karara vardım ilk bahara sezona hızlı girmeye karar aldım. acil bu parçalara ihtiyacım var. elinde olan uygun rakama verecek olan var ise hemen alıcam bugun.
Seat intercooler
Filtre kutu içi.
boost boruları.
methanol kit.
DRİLL
Dr.Ecu
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
oo meth kit falan hedefler büyük hadi bakalım hayırlısı şimdiden, satılıklarda meth kit vardı bir tane bir ona bak
Bosphorus Büyük metanol kit aldım listeden silebilirim. boost boruları dragon bana son olurunu pm atarmısın bir kaç yerden fiyat aldım sendeki olursa senden almak isterim.
DRİLL
Dr.Ecu
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?
1922V9 yanlışım yoksa VVT selenoidi.. Parçayı aldım. Değiştirtmek istiyorum. Birisi emme manifoltunun sökülmesi lazım dedi.. Ne derece doğru? yolu yöntente mi nedir?
Teşekkürler..
Gecen gun araba lift uzerindeyken bende ona baktim pek sokulmesi gerekiyormus gibi durmuyordu yaniliyorda olabilirim. Bu arada neden degistirme geregi duydun? Sorun mu verdi yoksa rutin bakim babinda mi?
Bende dusunuyorum cunki onceki sayfalarda arkadasin biri o parca ile birlikte baska birseyi daha degistirdigini arabanin rahatladigini kendine geldigini soylemisti
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)