İyi günler THP motorla ilgili sorum olacaktı.
Arkadaşımda f10 5.20 i var arabanın twin turbo olduğunu iddaa ediyor. Ben tek turbo diye biliyorum doğrusu nedir ?
Birde top speed i nedir 8 ileri şanzıman 244 km/h görmeyi sağlarmı?
İyi günler THP motorla ilgili sorum olacaktı.
Arkadaşımda f10 5.20 i var arabanın twin turbo olduğunu iddaa ediyor. Ben tek turbo diye biliyorum doğrusu nedir ?
Birde top speed i nedir 8 ileri şanzıman 244 km/h görmeyi sağlarmı?
twin scroll u o twin turbo sanıyordur Eser
top speed bilemicem ama youtube da 260 gören 520d videosu var f10 kasa.![]()
Kici kirik 106 ile uzun 5. Vites dislisiyle 245 i gordum ben Trabzon sahil yolunda, bmw de gormesin mi![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
TD05 için son adımlar
Stelios downpipe ve turbo için flanslarımı yolladı, dün teslim aldım sağolsun
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Merhaba kendisi THP motorlarin gelistirilmesi, modifiye edilmesi ve cikan yada cikabilecek arizalari konusunda dunyadaki en bilgili Tuner.Bizde onun bu bilgilerinden yararlanmak istiyoruz.
Yaptigi dynosunu paylastigi onlarca arac bizim icn referans oluyor ve ayni zamanda sordugumuz belki de salakca seylere bile usenmeden cevap verip ilgileniyor.
Genel olarak boyle
Bu benim dusuncem.Turkiyede isinin ehli tunerlar var mutlaka ama biz etuners itercih ediyoruz.
Kullanip memnun kalmayan olmadigi icn.
az kaldı brom
haftaya kısmetse özgürle downpipe işini yaptırıcaz. sonrası zaten *****, şuanda proje aracı olan 207 siyle ugrasan sevgili ustamız Mehmet Turhat'a bırakmaya hazır oluyoruz aracımızıgünün hangi saati olursa olsun desteklerini ve yardımlarını gerek telefonla gerek araç başında bizlerden esirgemeyen 07Yagmur Oto'ya teşekkürü borç bilirim...
2haftada bir tatilim var benim cumartesiler için, o yüzden çok fazla ilgilenemiyorumne takılcak ne yapılcaksa 2 haftada bir, bide hanım sıkıntısı var biliyosun "yinemi sanaaayyiiiiiii!!!!.. bi haftanıda bana ayır!!!!" gibisinden çemkirmeler yüzünden o ayda 1'e de düşebiliyor
![]()
hahahaha.. bi gece cikalim dedik özgürde sende bende hanımlardan yemediğimiz azar kalmadı hahahahah
![]()
evlilik arifesinde olan arkadaslarımıza tavsiye, projelerinizi evlenmeden bitirin, sonra sıkıntıya giriyor iş![]()
![]()
![]()
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
+1000
kesinlikle katılıyorum!!
adam en ufak sorunda her türlü yardımcımız.
omu olucak bumu olucak nasıl yapalım soylemi boylemi.
yogunluktan dolayı maillere geç cevap alabiliyoruz bazı zamanlar salak sacma sorularımızaama genel olarak başımız dertte oldumu saniyesine cevap dönüyo
başıma gelen bir olayı anlatiyim.
bi arkadasımızın aracına yazılım güncellemesi yapıyoruz. hersey yolunda.. yazılım yüklendi bitti marsa bastık tık yok :S önce kontakmı kapanıyodu programmı derken bi kere daha yükledik üstüne baktık yine tık yok :S bizim biyerler 3,5 atmaya basladıahuehauheu
acaba dedik dosyadamı hata var :S anlattık konuyu 2dk geçmeden cevap geldi, yazılım kaynaklı bi sorun olmaması lazım diyerek. üstüne bi daha kontrol ettim dosyadada sorun yok dedi. üstüne bi daha mail geldi mailden indirirken hata olmuş olabilir dedi onu kontrol edin yine olmadı sıkıştırılmış dosyayı acarken hata olmuş olabilir dedi mapi tekrar yolladı. bu kadarda ilgili arkadasımız. bu arada biz denemeye devam ediyoruz![]()
bizim laptopun sarj bitti, gittik baska laptop aldık onla denedik bilmemne derken bizim 3 saat geçmiş. sonra bi baktık aracın akü bitikmiş :S
akü takviye marş herşey tıkırında
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)