Yaza baya hizli basliycaz anlasilan mehmet ustada bulasti sonunda hayirlisi olsun insallah
Yaza baya hizli basliycaz anlasilan mehmet ustada bulasti sonunda hayirlisi olsun insallah
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
yengeler birbirleriyle tanışıyorsa hepsini bir yerde toplayın, gün yapsınlar evde siz de sanayide gün yapın![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Eibach yay ile FK coilover arasında kaldım , yarıyarıya fiyatları neredeyse almışken coil mi alsam diyorum..
İkisini karşılaştırırsak hangisi daha avantajlı konfor için sürüş için vs vs ?
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
FK silverline olacaksa FK tercih edin derim. Bariz daha başarılıydı ben iki farklı araçta kullanma fırsatı buldum..
Connecting site...
bu hacım alımmı bunu ?
FK nin bir diger modelinde yuksekligin yanindada sertlik ayari var. ama oda piyasada satilmiyo. Gurbetci tanidiginiz var ise ilkbahar yaz a dogru arabasina atar getirir gercekte fiyat cok uygun.
Raceland piyasada yok en azindan ben bulamadim sormadigim yer kalmadi.
Jom blueline var onunda hakkinda pek iyi seyler duymadim
Fk : 1050-1100
Jom : 1200-1400
Dolaylarinda satiliyor
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)