arkadaşlar mehmet usta yapıyo bakalım kaç liraya biticek kol piston hariç![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Arkadaslar, bi ara whatsapp grubu kurmustuk hatirlarsiniz ki.. gruptaki Kartal arkadasimiz lemans ini satmaya karar vermis az once soyledi. Aklinizda olsun, lemans arayan arkadaslariniz varsa baksinlar araca bence..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Gunaydinlar olsun hayirli isler bol kazanclar
Gecen bir liste yapmis, yanilmiyorsam 10 kisiyi tamamlamistik metal logolar icin. Ne oldu o durumun akibeti![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
günaydın pug kardeşliği
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Hasarlı DS3 Şanzıman için mesaj attım,bakalım ne diycek
Connecting site...
DRİLL
Dr.Ecu
Herkese günaydın.Abiler aracıma bu hafta bi aksilik olmazsa yazılım atılıcak.Valla çok merak ediyorum kaç hp çıkıcak diye.Bazıları dv dp egzoz cooler yazılım ile 250 diyo baziları bu speclerle 260+ diyo.Sonuç olarak şuan sadece cooler olmicak dv dp egzoz yazılım olucak..Rcz örnegide hic bulamıyorum detaylı anlatım yok hiç.Biliyorum sonuç olarak dyno ya çiktıgında anlicam noldugunu ama anlam veremedigim bazi remap yapan servisler 260+ bazilari 250 ustu kırarız diyo ben anlayamadım.Hard bi yazılım istiyorum ama aklım karısıyo.Yoksa 235 240 gecmemesini mi istiyim? Sonuçta bu arabayla hiç ugraşan birini görmedik örnek alamıyoruz.
arkadaslar araca led stop alıcam şunlar nasıl olur ? stopta araç rengine yakın oldugu için çok tatlı olur diye düşünüyorum.
Connecting site...
ORHAN BASKAN benım aracın totodan çapraz fotosu yoq kusura bakma senın aslanı örnek verdim![]()
Senin ilacın Mehmet Gazihan ve Orhan Güney...Yapılmadığı için test ederk en stabil ve güvenli şekli ile en verimli şeklini bulur Mehmet..
Çünkü custom bir iş olacak ve uğraşlması gerekiyor.Orhan yardımcı olacaktır.
Yazılım ile motor kırmazsın merak etme.Yapa yapa en sonunu bulacaklar.
Daha methanol yok sende, hava filtresi yok, boost boruları yok, intercooler yok.
Bunları da zamanla ekledikçe daha da hızlanacaktır.Korkma o kadar ..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)