bana bir tane benim aracın renginden ön kaput lazım filtre projesi içinkesicem.delicem.
bana bir tane benim aracın renginden ön kaput lazım filtre projesi içinkesicem.delicem.
DRİLL
Dr.Ecu
Arkadaşlar aracinda ekstra yakit kullanan veya deneyen oldumu? Ozgur abi yurtdisinda ornegi varmi sen bilirsin?
Senin renk mi bu ?
Connecting site...
Farketmez herhangi bi 207 kaputu yan sanayi de olur kes bic boya![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Ben yan sanayi kaput almıştım 2009 da sonra kayboldu gitti
Erkay ın dediği en mantıklı sistem.Oraya güzel bir yalıtımlı kutu önden de soğuk hava girişi sağlasak 10 numara olur bence..
109cu sayfaya bakarsanız daha işlevsel ve ucuza mal olabilcek bir scoop örneği var Özgür abi paylaşmış
aracı karşımıza aldıgımızda kaputun sag tarafına yapılsa daha iyi olur bence.
neden derseniz..
hem turboyu sogutmus olursunuz tanzikti havayla , hemde filtreyi tamponun altına indirmeye gerek kalmaz direk durbodan cıkar cıkmaz akünün yanında durur fitre gaz teptisi daha iyi olur.
+ sileceklerin altındaki plastikleri cıkarın arkadaslar roll lerde bence sıcak hava ordan cıksın gitsin. hem ön tampondan gelen hava hemde kaput delindikten sonra ki hava kaputun altında sıkışıp kalmasın hem aracı % de 4 , 5 de olsa yavaşlatır o rüzgar.
ben olsam bu şekilde yapardım.
cooper s lerdeki sistemi yapmayın derim kaputu turbonun üstüne filtrenin üstüne boruların üstüne açın o deligi bence. arkadaki plastikleri cıkarmak istemiyorsak kaputu 3 cm kaldırmamız lazım sıcak havayı kaput delindikten sonraki soguk hava için devir daimin olması icin. kısaca mantık şu motoru kaputun altını olabildigince soguk tutmak yaz geliyor araclar şişicek yada zahmetli olur diyorsan kafandakini yap abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)