acil 35.000 km ustunde olmamak şartıyla kazasız boyasız lemans arıyorum...yardımcı olursanız sevınırım..
Aslanın ilk fotoğrafları olsunHava kararıyordu aceleyle çektim pek iyi olmadılar
Maşallahları esirgemeyelim inanırım nazara
![]()
Ya cok ozurdilerim ama turkiyede 50 tane olan bir araba icin soyle yok bilmem kac km de yok soyle yok boyle diyorsunuz ya ayar oluyorum. Bu cok guzel kiz istiyorum ama ellenmemis olsun gibi birsey, siparislemi oluyor bu isler Allah askina.
Millet siraya gecti zaten size oyle araba satmak icin tovbe estafurullah
Women are like Buddhist , They're worship ox.
gel kardesim bnde 09 model cam tavanlı jblli lastik bilmemneli beyaz rc var istersen hatasız boyasız 38500tl
madem oynanmamıs istiyorsun
rc-lemans fiyatları ucuz gidiyor bence artık 40 lara cıkmalı diye düşünüyorum gerçi son 4-5 aydır araclar kıymetlendi daha fazla kişi lemans ve rc bakmaya başladı ve fiyatlarda artmaya başladı,bu sene yazın başlarında fiyatlar değerlenir.
DRİLL
Dr.Ecu
@ Masterpiece, hayırlı olsun kazasız belasız.
Full standart fotoğraflrı görünce ilk aldığım gün geldi aklıma, ağzım kulaklarımdaydı![]()
Masterpiece;Aslanın ilk fotoğrafları olsunHava kararıyordu aceleyle çektim pek iyi olmadılar
Maşallahları esirgemeyelim inanırım nazara
MasAllah cicek kazasiz belasiz kullan tekrardan (:
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Allah razı olsun abi tekrardan önümüzdeki haftasonu antalyada olabilme ihtimalim var gelirsem araca bir detailing operasyonu yapalım diyecektim , hem araçlar hakkında sohbet muhabbet dolu dolu bir gün geçiririz diye düşündüm
İnşallah özgür abi , beni hiç sorma ilk araç olunca birde o heyecan x2 bende
Çok sağol serdar abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)