Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
[QUOTE=Antalyalogy;7301027]
hadi bakalım mehmetim şimdiden hayırlı olsun.
keyifli bi araba daha çıkıcak ellerinden![]()
şimdi egzoz sisteminin tam olarak specleri nedir ? dp kaçlık ? düz boru kaçlık ? son susturucu orj mi ? degilse egzozun girişi kaçlık ? yazılım yapcanmı hacı. bende nisan gibi forge'nin kople filtre için borularını sisin arkasına alcam filtreyi , intercoll , dp , dv kople egzoz sistemi yapıcam en sonda yazılım. fitre intercoll borularını kople yalıtım yapım diyorum hepsi bi anda cıksın bu sene böyle idare edelim.
Borulara gidip o kadar para verme bence, millet 2-3 araba parası harcıyor herşeyin en iyisini alıyor ama tüm borulama işi burada iyi ustalar tarafından yapılıyor.
Forge Boost Pipes - 250$
Forge Filtre Borusu- 300$
Yaklaşık 1300 TL yapıyor son kurla, burada bu paraya belki daha ucuza hepsini halledersin
tamam özgür o zaman dedigin gibi yaparız abi zaten boruları kople sarıcaz ısıdan korumak için. bir tık da büyük yaptırırız boruları zaten gözikmicek sardıktan sonra aynen dedigin gibi gereksiz o zaman.
tüm işlemleri 2 günde hallederz sanırım. kople filtre + ısı yalıtım , dp , dv , kople egzoz , seat intercoller , yazılım. ıvır zıvır.
Dp iskender'de kalıbı var zaten montaja gitmeden 1-2gün önce sipariş verirsen yapar, diğer herşeyde parçalar hazır oldumu 2 günde rahat bitirirsin
bugün mehmete yaptık bir tane yarın fotoyu koyarım, podlar maun rengi aksesuarcıda dura dura tozdan gözükmüyordu, ayrı ayrı kestik yerlerini belirledik yarın tamponcuya verecez güzelce bir yerleştirsin, tesviyesini yapsın.Ondan sonra da boyanacak..
Ben de yarın Ramazan Usta nın yanındayım.Göktan ve Efe ye destekleri için special thanks
3 takım boost boruları, 3 adet 70 lik downpipe..
Ben yarın dei cool tape i alabilirsem postadan boost borularını yalıtacağım.Geçen hafta da dei titanium dp sargım gelmişti.
Bir de şu titanium turbo ceketlerinden alırsak 10 numara işlevsel ve görsel bir motor içimiz olacak İnşAllah..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)