Parça referansını bilen bana mesaj atabilirmi bi daha... konuda olması lazım ama 413 sayfada dedktiflik yapmıyım.
Parça referansını bilen bana mesaj atabilirmi bi daha... konuda olması lazım ama 413 sayfada dedktiflik yapmıyım.
Sizin elemanlarda baya meraklı haa, bana sordu kulağı değiştiren eleman, "okan abinin arabamı geçer bumu geçer" diye
bende okan'ın araba geçer dedim patron'u küçük düşürmiyeyim diye![]()
![]()
![]()
Günaydın millet hayırlı haftalar
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Günaydınlar hayırlı haftalar. Cooler olayını bende takipteyim seat çok pahalı şuan için, eğer muadili olayı gerçekleşirse toplu alım olursa katılabilirim.
saolun brolarım, desteklerin için ayrı ayrı teşekkürlerdarısı başınıza
tesekkur ederim kardesim, daha iyileri sizlerin olsun.
saol adamim, geldiğinde bi h.sonu fln haberleşelimde cıkalım bi gece gazlamaya![]()
ufak tefek ayar işim kaldı, onlarıda hallettimmi biticek Allah'ın izniyle
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bire bir Varex gibi sistem süreyya ustadan, cut-out 73 lük susturuculu motoru yeni değişmiş cut-out satıyorum 600 TL. SIFIRI 800 TL.
DRİLL
Dr.Ecu
Cooler işinde bende varım..
Maksat fiyat düşsün..![]()
Bu konu çok güzel yaa bizim tsi konusunda devamlı nekadar zam gelmiş kaçpara artmış araba muhabbetinden başka konuşma dönmüyor hep gizli spec takılıyolar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)