User Tag List

Sayfa 896/1195 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
22691 sonuçtan 17.006 ile 17.024 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnımki kadar devırlı olamaz brom
    Gerci bnımki ilkgünden beri hard a alıskın seviyor yani
    Gerci ekranda oil yazdıgında nekadar oluyor eksiklik ?
    Abi oil yazdığında diyorsunuz ya hani,ben yeni değiştim 'oil ok' yazıyor ki değişmeden öncede 'oil ok' yazıyordu. Sizin bahsettiğiniz sadece 'oil' yazısı mı?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi oil yazdığında diyorsunuz ya hani,ben yeni değiştim 'oil ok' yazıyor ki değişmeden öncede 'oil ok' yazıyordu. Sizin bahsettiğiniz sadece 'oil' yazısı mı?
    yok o diil, senin dediğinde sorun yok yag testi yapıyor arac. onda hata olsa ekranda uyarı verirdi? o sorun yok diye uyarıyor seni
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok o diil, senin dediğinde sorun yok yag testi yapıyor arac. onda hata olsa ekranda uyarı verirdi? o sorun yok diye uyarıyor seni
    Tamam o zaman bi an heyecanlandım çok teşekkürler

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keklik gibi seke seke gezersin artık brom sahin doğan hesabııı.....
    hacı benim eski sistemde 5 cm eibach vardı,yetmedi düşüklük preslettim zıp zıp geziyodum baktım olmadı 2 kerede amörtisör üst tablasını kırınca kıyıp paraya coil almıştım...huzur coilde

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orası öyle ama bu yağ koydukdan 10 gun sonra cubugu cekın bakın kararıyor,gecenlerde aynı araca işlem yapılmış 10 gun sonra yag kararmış,oem ile değişmişler aradan 1 ay gecmiş yağ bakmışlar rengınde bır koyuluk yok.benımde kafamı karıştıran bu .
    Bazı yağların içinde temizlik özelliği olan maddeler var. Bunlar kurumları söktüğü için erken kararıyor olabilir.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkan geldin el bombasını attın gittin merakla hala dişliyi bekliyoruz.parca kodunu
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son disli ile olarak arastirmalarim kismen sonuc verdi
    Sonuc olarak oem parcalar kullanarak tum vitesleri %7-8 civari uzatmak mumkun
    Yani 225km top speediniz varsa sadece son disli degisimi ile 242 ye cikabiliyorsunuz

mantıklı bunu düşünmemişdim
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı yağların içinde temizlik özelliği olan maddeler var. Bunlar kurumları söktüğü için erken kararıyor olabilir.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....................
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı benim eski sistemde 5 cm eibach vardı,yetmedi düşüklük preslettim zıp zıp geziyodum baktım olmadı 2 kerede amörtisör üst tablasını kırınca kıyıp paraya coil almıştım...huzur coilde
    +10000... diyorum

bendede eibach 5cm vardı, dann duunnn en ufak cukurda, kuleler kaputtan cıkıcak sanıyodum her seferinde ki coiller degisirkende gördümki takozlar tuz buzzz... senin aracı coil testi için kullandığımda lara'da "yanlışlıkla!!!" bi cukura düştüm, oooff dedim simdi kırdık bi yerleri bi baktım ama tıss tısss düz yolda gider gibi gecti arac.. coil cok farklı bi dünya dostlar.. herkeze tavsiye

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mess arabadan ne haber?

nasıl oldu brom,bi buluşamadık anasını satayım

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mess turboyu takdı tanımıyor artık bizi adam hızlandı
    DRİLL
    Dr.Ecu

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deşmeyin adamın yarasını, onun 15 günlük bir periyodu var.
    Örneğin bu cumartesi müsait halletti işini halletti halledemedi b15 gün sonraya artık
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +10000... diyorum

bendede eibach 5cm vardı, dann duunnn en ufak cukurda, kuleler kaputtan cıkıcak sanıyodum her seferinde ki coiller degisirkende gördümki takozlar tuz buzzz... senin aracı coil testi için kullandığımda lara'da "yanlışlıkla!!!" bi cukura düştüm, oooff dedim simdi kırdık bi yerleri bi baktım ama tıss tısss düz yolda gider gibi gecti arac.. coil cok farklı bi dünya dostlar.. herkeze tavsiye
    bence de

ya coilover ya hiç

yay / presleme sadece para ve zaman kaybı

stock çok yüksek ama öyle bin daha iyi en azından paldır küldür gitmezsin ve yavru ceylanlar gibi sekmezsin

bu saatten sonra araba nolursa olsun yaya para vermem orj. binerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örneğin bu cumartesi müsait halletti işini halletti halledemedi b15 gün sonraya artık
    mazlum yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ değişimlerinde Würth'ün Liqui Moly'nin yada Motul'un '' Motor iç temizleyici'' lerini kullanmanızı tavsiye ederim

BORKED

10 - Pro-Line Motor İç Temizleyici - YouTube

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulamıyorum coilover hiç bir yerde yok , satıcılar da 15 gün sonra anca getirebiliriz diyorlar beklemek istemiyorum varmı alabilecegimiz biryer ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulamıyorum coilover hiç bir yerde yok , satıcılar da 15 gün sonra anca getirebiliriz diyorlar beklemek istemiyorum varmı alabilecegimiz biryer ?
    emir 15 gün gayet makul bir süre çoğu yerde 1-1.5 ay beklersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öncel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mess arabadan ne haber?

nasıl oldu brom,bi buluşamadık anasını satayım
    sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

sorunumu söyle bahsediyim kısaca;

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef

Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mess turboyu takdı tanımıyor artık bizi adam hızlandı

tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı... bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emir 15 gün gayet makul bir süre çoğu yerde 1-1.5 ay beklersin
    olmazsa öyle yapıcam tufan bakalım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

sorunumu söyle bahsediyim kısaca;

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef

tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince

aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı... bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona

kardeşim özgürlede konuşmuştık sıkıntıları.

inşallah bu hafta sonu bütün problemleri aşarsınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)