ya arkadaşlar konu dışı ama özel mesaj atamıyorum...yazıyorum gönder diyorum ama gönderilen mesajlarda gözükmüyor ve karşı tarafa gitmiyor sanırım
ya arkadaşlar konu dışı ama özel mesaj atamıyorum...yazıyorum gönder diyorum ama gönderilen mesajlarda gözükmüyor ve karşı tarafa gitmiyor sanırım
Ozgur hayirli olsun , abi bence olmamis hic beyenmedim , arac 5 cm basik oldugu halde sanki 5 likleri cikarmissinda 3,5 likleri takmissin gibi olmus. Cok disarda olmus. Sadece arkaya 1 cm lik yaptirsaydin daha iyi olurdu diye dusunuyorum hacim.
Tam spacer siparişi veriyodum özgür abi ilaç gibi yetiştin , bende yorumumu yapıyım bence ön olmamış ön arkadan içerde durması bence daha güzel görünür herzaman böyle tam tersi olmuş gibi duruyor bana göre ön illa yapılacaksa 0.5 arkada 1.2-1.5 civarı hoş durur..
Edit: Özgür abi müsait olduğunda benide ilk sayafadaki listeye ekleyebilirsen sevinirim..
27-Oğulcan Coşkun Yaş : 18 - Isparta 2009 RC LeMans Nick:Masterpiece
Sağol kardeşim. Bende çok duydum balans titreme yaşayan o yüzden hep çekinirdim.
Yusuf yaptı gönderdi, taktık bugün. Çıktım denedim 190km hıza kadar çıktım ne titreme ne balans hiç bir şey yok
Fotoğraflar açıdan falan yanıltıyor olabilir, gördüğün gibi yüksek gözükmüyor canlı.
Ön tarafa 0.5 taksan çok birşey farketmiyecek, arkada tercih meselesi. İngiltere de 25mm takanlar var arkaya, ben kestiremedim tam fazlamı gelir diye 20de bıraktım
bugun Forge Dump valve adaptorunu cıkardım orj. taktım butun sorunlarımı gıderdım cok sukur eskı halıne gerı dondu gıdısı bıle degişti herhangı bır sıkıntı yok butun kaybım bu parcadan kaynaklanıyormus .. aracım orj oldugu ıcın
Forge blow off valve satıyorum ihtiyacı olan varsa özelden ulaşabilir..
yazılımlı aracta işe yaraya bilir belki![]()
Adaptörün tek mantığı Forge dumpvalve aldığın zaman ses çıkmasını istersen dumpvalve'den önce araya onu takıyorsun ve tıss tıss sesi çıkıyor,onun ardından dump valve i takıyorsun.
Aslında bu sistemi tek bir parçada birleştiren sesli dumpvalve var ama oda basınç kaçırıyor az bi miktar tecrübeyle sabit.
Yani demek istediğim aracın stock olmasıyla alakası yok,yazılımlı olsa bile çok çok az dahi olsa basınç mutlaka kaçırıcaktır.
O yüzden eğer illa tıss tıss sesi isteniyorsa adaptörden sonra dumpvalve takılması şart,aksi halde basınç mutlaka kaçıcaktır. 15 hp gitmezde 5 hp gider ama mutlaka gider
edit: dumpvalve adaptörü değil o parça blow off adaptörü.
Dumpvalve basıncı tutan parça,adaptör ise ses çıkaran parça yani sadece ses çıkarmaya yarar. Yararını dumpvalve takılı iken verir.
Dumpvalve ile blow off adaptör çok karıştırılıyor bu yüzden yazmak istedim. Bu parçayı satan yerler dahi karıştırıyor.
207 RC için dumpvalve istiyorum diyorsunuz adam adaptör veriyor ya da tam tersi![]()
Mehmettttttttt bugün araç yürürken çekilmiş bir fotoğraf bekliyoruz senden
Edit bizim oraya gelde rodaja yarasın yazılımı okuyup göndereyim Stelios a![]()
toplu alım 60 mm 90 derece mavi silikon hortum 60 tl ye gelıyor bana. aklınızda bulunsun beyler.
tek alımda fiyat 70 tl.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)