@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir
@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir
Aynen bizim arabalarda o guzellik var, obd den okunup yazilabiliyor. Minilerde sistem farkli.
Dennis, s mode ve normal mode icin iki ayri yazilim yapiliyor diye biliyorum. S mode da yoksa sorunun ondanda olabilir diye dusunuyorum. Steliosun son yaziliminda normal mode da aracin normal, s mode a aldiginda stage 1-2-3 yani modlu mapi devreye alabiliyosun. Nirmalde stock mapini kullaniyosun, yada istersen daha ekonomik bir yazilim, s mode a alinca yardir king
Beyler bu arada steliosun bizim araclar icinde bu tip interchangeable map calismalari devam ediyor bilgileriniza. Bizde s mode gibi bir tus olmadigindan nereye ne baglayip yapabilirim calismalari yapiyor suanda.. frene basiliyken 4lu yak, yada iki fren bi debriyaj yenileyip, yada frene basip sisleri ac kapa gibi bi kac kombinasyonla stock mapden yeni map e gecis yapabilicez belkide yakinda
Software launch control'de halen test asamasinda, vites gecislerinde biraz gec algiliyor suanda launch controllu mapama olmusmu, bence olmus
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
S tuşu bulunmaya araçların MAP değişimi genelde Cruise kolu üzerinden yapılıyor.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ahahha salladim bro kombinasyon isiniforuma yazmis nasil yapalim tavsiyesi olan fln varmi diyede, ayarlar o biseyler
Ozgur cidden hasta eleman
face de gormussundur belki, bugun msj atti hemen facebooka bak diye
yeni videolar koymus
hayvanat F430 remaplemis ahahgdushshuse
Schumi, dedigin mantikli, o tip biseyler yapar buyuk ihtimal
Valla arayan soran yok dostum. Genellikle yogun oluyorum mesai saatlerinde, eve gecincede biraz kendime zaman ayirmaktan telle ilgilenemiorum. Gordugumde cok gec oluyo, sabah bi firsat bulup donerim diyorum ama atladigim yada unuttugumda oluyo malesef. Kusurabakmaelimden geldigince herkeze yardim etmeye calisiyorum bende ama tek isimde bu diil
bu bi iki aydir is yerinde sigara icmeye yada tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor inanki
izmire tasinma yada tatil gibi bi planim yok malesef suandahanimin kendi isyeri burda, oyuzden sehir degisikligi zaten imkansiz
tatilde anca yaza
bende rodaj iside yokki bi tur atiyim
sen gelirsen bekleriz ama, kapimiz antalya ekibi olarak daima acik herkeze. Elimizden geldigince agirlariz
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Senin guncelleme yakin zaten bro, intercoolerin gelsin hele bi, ozaman dyno isticem sendenbefore after olarak..
saolasın kardeşim iyi niyetinizden şüphem yok kötü niyetlide brda barınamıyor zaten..cumartesı dp yi takıyorum sonrada stelıosun yolladığı yazılımları denıcem tork dusuk dedım bana dp yı tak dynoya cık dedı arkasındanda 3 tane ayrı map yollamış sen benden 1 tane sıtedım al sana demıs.........
şuan bana en mantıklı gelen yüksek basınç çünkü normal modda basıncın düşük olması ve sport modda ise 5bin devirden sonra basınç düştüğü için kesme yapmaması mantıklı geliyor.
eğer durum böyleyse çözüm için hangi parçayı kontrol etmeliyim ? yoksa yazılımdan basınç mı azaltılmalı ?
Günaydın millet hayırlı cumalar