@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir
Printable View
@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir
Aynen bizim arabalarda o guzellik var, obd den okunup yazilabiliyor. Minilerde sistem farkli.
Dennis, s mode ve normal mode icin iki ayri yazilim yapiliyor diye biliyorum. S mode da yoksa sorunun ondanda olabilir diye dusunuyorum. Steliosun son yaziliminda normal mode da aracin normal, s mode a aldiginda stage 1-2-3 yani modlu mapi devreye alabiliyosun. Nirmalde stock mapini kullaniyosun, yada istersen daha ekonomik bir yazilim, s mode a alinca yardir king :D
Beyler bu arada steliosun bizim araclar icinde bu tip interchangeable map calismalari devam ediyor bilgileriniza. Bizde s mode gibi bir tus olmadigindan nereye ne baglayip yapabilirim calismalari yapiyor suanda.. frene basiliyken 4lu yak, yada iki fren bi debriyaj yenileyip, yada frene basip sisleri ac kapa gibi bi kac kombinasyonla stock mapden yeni map e gecis yapabilicez belkide yakinda ;)
Software launch control'de halen test asamasinda, vites gecislerinde biraz gec algiliyor suanda launch controllu map :) ama olmusmu, bence olmus :D
S tuşu bulunmaya araçların MAP değişimi genelde Cruise kolu üzerinden yapılıyor. :)
Ahahha salladim bro kombinasyon isini ;) foruma yazmis nasil yapalim tavsiyesi olan fln varmi diyede, ayarlar o biseyler :D Ozgur cidden hasta eleman :D face de gormussundur belki, bugun msj atti hemen facebooka bak diye :D yeni videolar koymus :D hayvanat F430 remaplemis ahahgdushshuse :)
Schumi, dedigin mantikli, o tip biseyler yapar buyuk ihtimal ;)
Valla arayan soran yok dostum. Genellikle yogun oluyorum mesai saatlerinde, eve gecincede biraz kendime zaman ayirmaktan telle ilgilenemiorum. Gordugumde cok gec oluyo, sabah bi firsat bulup donerim diyorum ama atladigim yada unuttugumda oluyo malesef. Kusurabakma :( elimden geldigince herkeze yardim etmeye calisiyorum bende ama tek isimde bu diil :) bu bi iki aydir is yerinde sigara icmeye yada tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor inanki :)
izmire tasinma yada tatil gibi bi planim yok malesef suanda :D hanimin kendi isyeri burda, oyuzden sehir degisikligi zaten imkansiz :D tatilde anca yaza :D bende rodaj iside yokki bi tur atiyim :D sen gelirsen bekleriz ama, kapimiz antalya ekibi olarak daima acik herkeze. Elimizden geldigince agirlariz ;)
bu işi yapsın bir an öncede güncelleme alalım hemen :D
Senin guncelleme yakin zaten bro, intercoolerin gelsin hele bi, ozaman dyno isticem senden ;) before after olarak..
hele bi cooler işlerinide halledelimde dyno işinide yaparız inşallah
saolasın kardeşim iyi niyetinizden şüphem yok kötü niyetlide brda barınamıyor zaten..cumartesı dp yi takıyorum sonrada stelıosun yolladığı yazılımları denıcem tork dusuk dedım bana dp yı tak dynoya cık dedı arkasındanda 3 tane ayrı map yollamış sen benden 1 tane sıtedım al sana demıs.........
şuan bana en mantıklı gelen yüksek basınç çünkü normal modda basıncın düşük olması ve sport modda ise 5bin devirden sonra basınç düştüğü için kesme yapmaması mantıklı geliyor.
eğer durum böyleyse çözüm için hangi parçayı kontrol etmeliyim ? yoksa yazılımdan basınç mı azaltılmalı ?
Parçasal sorun yok bence, S moda göre farklı bir map daha yazılırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Günaydın millet hayırlı cumalar