yukluyorum bro simdi yaklasık 1 saate yuklenicek.. onuda paylasıcam
daha ne suprizler var![]()
bu arada hakan abi kullanıyodu aracı videoda...
geldiğinde dediği cümle aynen şu; ulan önceki yazılımla korkmamıştımda şimdi çok fena tırstım kullanırken bunu yaaaa... ahahahhaa
gözlerindeki dehşeti görmeniz lazımdı![]()
![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
207RC vs E46 M3 SMG2 - YouTube
207RC vs E46 M3 SMG2 by meSs666 - Car Videos on StreetFire
FUG 207 RC vs E46 M3 SMG2
na na na naaaaaa!!!!....
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Satılık GoPro'lar. GoPro'cu geldi hanım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bro ayın 20si doğum günüm.. kafayı kırdım ona kasıyorum simdi ama geçti bi kere sanırım dahada almaz
D&R a fln gidip aaaaaaa işte bundan istiyodum bennnn!! ahanda tam buuu!!
hatta 1500 fiyatı vaar yuuuuhhh, ben 700-800e bulduuummdialoglarıyla
![]()
yanında tv izlerken video karsılastırmaları, kullanma klavuzları...
1 aydir yavas yavas sondajlıyorum bakalım aldırabilcekmiyim
@Schumi dostum dibin dibinin dibinden yerin 7 kat altı dibinden gopro3 black için bi pm alabilirmiyim? sanırım vardı sende bi tane....
yalın, eşin sana gopro alırda sonraki diyaloglar aynen şöyle olur
kamera aldık arabandan başka birşey çekmiyorsun tripleri yiyebilirsin![]()
Gunaydın thp
Yalın brom bu amcanınoğluşu bi bizim mapı yollamadı he.
Bu arada mehmet ustam bir kezdaha kesene bereket cok iyi maşallah. En sonunda ant gelıp takas yapaxagız![]()
Günaydın ahali..
Mehmet ustama beni M3'ten soğuttuğu için teşekkürü bir borç bilirim.
Maşallah. Maşallah. Maşallah.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)