özgürüm maslak sanayiye gidecem orda yaptıracam.
spacerları da kestiriyorum bugün.
onlar ayarlayacak silikon boru dirsek zart zurt.
sende taktır da bakalım işe yarayacak mı bu cooler![]()
özgürüm maslak sanayiye gidecem orda yaptıracam.
spacerları da kestiriyorum bugün.
onlar ayarlayacak silikon boru dirsek zart zurt.
sende taktır da bakalım işe yarayacak mı bu cooler![]()
0-100km/s hızlanmada bile 1 saniye daha hızlı RC GT'ye göre, bu çok ciddi bir farktır, daha sonrasında farkın daha da açılacağını hesaba katın. Can'ın arabası demişsiniz hep ama bence onun arabası gayet bakımlı, rodajı düzgün yapılmış fakat en önemlisi arkadaş iyi kullanıyor, Rc hakkı verilerek kullanıldığında gerçekten her türlü süprize açık bir araç, ESP kapalıyken bile gücünü yola harika veriyor...
şöyle söyleyeyim bu dv yi takınca açık filtreden gelen çuf sesi azalıyor.
ama ses benim için önemli değil. Boost gauge im var ordan takip ediyorum.
Peak ve continious basıncım düşmesin yeter.
Şu an stage 1 için cont. 1.3 bar. Standart dv olsa yırtılırdı.
Bana birde intercooleri izlemek için iat sıcaklığını görebileceğim bi alet lazım.
Scangauge veya dashdyno fln gibi. Obd2 den bağlanacak şöyle.
ya baba bilmiorum ki ne alsam istee onu soruyorum
bugün 1000km oldu ve servise yağ değişimine götürdüm. 5w30 yağ koydular. yalnız yağ konusunda gerek olmadığını belirtip, ısrarla değişmek istemediler anlamadım. neyse yağ değişti sonunda.
ya şu nickimi deiştirsen özgür''white rc''
![]()
76 sayfayıda okudum e biraz basım dondu bre.
Arkadaslar emeklerınız yaptıklarınız gercekten super.Maşallah araclarınıza.pire gibi giden yeni bir alet alıp ufaktan ufaktan oynayıp canavar hale getirmenız mukemmel.ugrasması bıle ayrı bır zevk verır ınsana (ben okurken felaket zevk aldım)
Yeni gelişmeleri bekliyorum buradan.yapım aşamalarındada fotograf cekıp burada paylasırsanız cok sevınırım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)