User Tag List

Sayfa 1099/1195 İlkİlk ... 99599999104910891097109810991100110111091149 ... SonSon
22691 sonuçtan 20.863 ile 20.881 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

utku3493 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    THP'lerde 2 adet benzin pompası var
    bir adet yüksek basınçlı benzin pompası var (motor bloğunun sağ tarafına sabitlenmiş)

bir de deponun içinde pompa var ama ona kolay kolay birşey olmaz

yüksek basınçlı benzin pompasının arızalı olup olmadığını anlaman için yakıt basıncını gösteren bir diagnostik cihaz ile benzin basınç değerlerine bakman lazım

benzin rail basıncı 120 bar civarlarında olmalı

+ olarak sabah ilk çalıştırmada araba çok titreşimli ve ilk gaza bastığında gaz yemiyorsa y. basınçlı benzin pompası arızalıdır

değerlere bir bakın eğer pompa kesin arızalıysa elimde sorunsuz tamirsiz orj. pompa var kolay gelsin
    araç bırkac defadır cıhaza baglanıyor zaten ama herhangı dıkkat cekıcı bısey bulamadık bugun parametrelerı kontrol ederken en altta tam ısmını hatırlamıyorum bır basınc degerı vardı o deger rolantıde 40 ıle 60 arasında oynamalar yapıyor aracta sureklı fan acma skntısı vardı son zamanda usta aracn boguldugunu ve fazla ısındıgını sanıp fan actıgını soyledı ve aractakı orantısız tıtremelerın bloktakı basınc pompasının gorevını tam yerıne getırememsınden kaynaklandıgını soyledı bızım elektrovanadan suphelendıgımız sorununda yuksek ıhtımalle bu basınc sorunundan kaynaklandıgını soyledı ama emın degılım az bır mevla degıl elınızdekı pompa ıcınde ozelden ıletısıme gecebılırız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utku3493 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç bırkac defadır cıhaza baglanıyor zaten ama herhangı dıkkat cekıcı bısey bulamadık bugun parametrelerı kontrol ederken en altta tam ısmını hatırlamıyorum bır basınc degerı vardı o deger rolantıde 40 ıle 60 arasında oynamalar yapıyor aracta sureklı fan acma skntısı vardı son zamanda usta aracn boguldugunu ve fazla ısındıgını sanıp fan actıgını soyledı ve aractakı orantısız tıtremelerın bloktakı basınc pompasının gorevını tam yerıne getırememsınden kaynaklandıgını soyledı bızım elektrovanadan suphelendıgımız sorununda yuksek ıhtımalle bu basınc sorunundan kaynaklandıgını soyledı ama emın degılım az bır mevla degıl elınızdekı pompa ıcınde ozelden ıletısıme gecebılırız.
    özel mesaj yolladım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    way arkadas boş aracı söyle dolu boyle dolu diye anlatip bizi mikmisin efe demekki... oyle bi anlatmissinizki fer sanmişiz baksana...
    aynen yalın sizi miktim okadar cahilsinki sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor

egzozmu vardı arabada dumpvalvemi vardı boostpipes mi vardı

yazılımıda the best king kankan antalyalogye sor gerçi sende vardın arabanın içinde 0.9 bastıgını görünce aglıyacaktın ben okadar methanol basıyorum cooler var neden beni bukadar geçti diye )) yok azıcık geçtiysem o sakladıgınız videoları foruma koyarsın izleriz cesaretin varsa tabii

sen okadar cahilsinki lemansların rc lerden çok hafif olduguna inanıyosun

cd changerin karartmalı aynanın ağırlık yaptıgına inanıyosun.

senin bildiklerim bnm unuttuklarım yalın efendi sen beni hiç bir aracınla hiç biyerde geçemezsin çünkü buna IQ'n yetmez

benim daha önüme çıkan bir kara taşıtı olmadı plaka okutanda olmadı varsa yazsın buraya okuyalım

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuman yazman olsa okurdun efe kimseden bisey sakladigimiz yok, o gun video cekende olmadi, varsa videon yayinla.. cahillik boyle konusanda, anca klavye basinda atma tutma dunyasi.. bebelerle isim olmaz.. zaten bi rc aldin forumun tadi tuzu kacti.. 2k ya td05 setup yapiodun, yemedi sattin araci. esnaf spect anca al sat zaten.. burasi tadiyla aracina binenlerin aracini sevenlerin yeri uzerinden para kazanmaya calisanlarin, patlak araclari alip iki susleyip millete kakalayanlarin yeri diil, satanlarinda burda hic yeri yok.. o yuzden su sayfayi kapat dahada ugrama buralara.. sattin araclari ekmegini yedin dahada ugrama kimseninde tadini kacirma.. sinekte kucuk ama boka konar mide bulandirir..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuman yazman olsa okurdun efe kimseden bisey sakladigimiz yok, o gun video cekende olmadi, varsa videon yayinla.. cahillik boyle konusanda, anca klavye basinda atma tutma dunyasi.. bebelerle isim olmaz.. zaten bi rc aldin forumun tadi tuzu kacti.. 2k ya td05 setup yapiodun, yemedi sattin araci. esnaf spect anca al sat zaten.. burasi tadiyla aracina binenlerin aracini sevenlerin yeri uzerinden para kazanmaya calisanlarin, patlak araclari alip iki susleyip millete kakalayanlarin yeri diil, satanlarinda burda hic yeri yok.. o yuzden su sayfayi kapat dahada ugrama buralara.. sattin araclari ekmegini yedin dahada ugrama kimseninde tadini kacirma.. sinekte kucuk ama boka konar mide bulandirir..
    video çeken oldu arkadan antalyalogy çekti ama ben isteyince bana küstünüz

benm sattıgım tüm RC sahipleri foruma üye bitanesine bana çürük mal sattın diyemez bilerek aldılar ben kar ettim onlarda kar etti hepsindede senin hiç bir zaman araçlarına takamayacagın malzemeler vardı varsa bi sıkıntı yazarlar buraaya

gtünde 2k diye uydurma 5k

patlak araç dedigin hangi araç yaz burda herkes bilsin bnm en fazla boyalı olan aracım fer di oda 2 parça boyalıydı seninki gibi felegin çemberinde best time yapmıs kore gazisi degildi

bu forum babanın degil sende mod degilsin sayemde 207 sahiplerinin araçları değerlendi 30 liralık arabalara 50bin istiyosunuz

bana bebe demişsin ciğerliysen gel bide yüzüme söyle sana bebeyi göstereyim

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havlayan it isirmaz.. host demeye degmezsin...
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri tuzlu cekirdek alsinda gelsin ya

Bu mk arabasiyla tek ben mi 1.5 basiyorum ya
    İnsanmiyim ben beresi burasi ahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bence cok uzatmayin, kimsenin agzinin tadi bozulmasin.efe fer'i sattigi gun yanimdaydi.araci alan arkadas bilincli olarak aldi.hatta efe isterse vazgecebilecegini soyledi.satisi yaptilar bitti gitti

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane rs mi rc mi derken RC ye karar verip aldim
    Egsoz kullananlar dp duz boru orj son var aracta cutout mu yoksa dp duz boru son egsozmu verimli olur?
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız dp duz boru son egsoz bence daha iyi.........

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler biz konumuza dönelim isterseniz, en hızlı hepinizsiniz daha da uzatmayın lütfen

Uzatmak siteyen sohbet bölümüne en hızlı 207 konusu açsın orda döksün içini..

Aramızda yeni arkadaşlar var, konunun efsane sohbet-muhabbet yardımlaşma özelliğinden yararlanmak istiyorlar, onların hevesini kaçırmayalım. ,

Biz(konunun asıl sakinleri) hiç bir zaman birbirimize düşmedik
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun kazasiz belasiz dostum. Duz boru son orj mntikli. Ses istiyosan 76 kik cift cikis varex ideall

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler biz konumuza dönelim isterseniz, en hızlı hepinizsiniz daha da uzatmayın lütfen

Uzatmak siteyen sohbet bölümüne en hızlı 207 konusu açsın orda döksün içini..

Aramızda yeni arkadaşlar var, konunun efsane sohbet-muhabbet yardımlaşma özelliğinden yararlanmak istiyorlar, onların hevesini kaçırmayalım. ,

Biz(konunun asıl sakinleri) hiç bir zaman birbirimize düşmedik
    aklima takildi;
    piston olmadan td05 uygulanmis 207 icin yaziyorum,
    1 barda 95 oktan yetiyormu guc ve avans sorunu olur mu?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklima takildi;
    piston olmadan td05 uygulanmis 207 icin yaziyorum,
    1 barda 95 oktan yetiyormu guc ve avans sorunu olur mu?
    Hocam 1 bar derken stok yazılım soruyorsunuz sanırım valla ben bir süredir 1.45 barda kullanıyorum 95 katkılı benzin (97 kalktı çünkü) avans sorunum olmadı henüz, stok map de hiç olmaz.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 1 bar derken stok yazılım soruyorsunuz sanırım valla ben bir süredir 1.45 barda kullanıyorum 95 katkılı benzin (97 kalktı çünkü) avans sorunum olmadı henüz, stok map de hiç olmaz.
    valla remap olsa bile bir sekilde boost controller falan 1barda surmek isterim;
    ikinci el arabada onceki sahibinin yag degisim araligi soguk basmalar bilinmediginden falan riske girmiyim dedim

Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci el arabada onceki sahibinin yag degisim araligi soguk basmalar bilinmediginden falan riske girmiyim dedim

Yag yag filtreni degisip. İcine birde motorsilk koyacaksin onunla yapacaksin 2000 km sonra aracanin calismasinin gidusinib farkettigini goreceksin. Soguk basmalardan kastin. Mars yapip sevam etmekmi.bende bu sekilde yapiorum bi anormallik yasamadim bunun icin. Hic bir sikinti olmaz pug motoru 2 dkda isiniyor

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konunun tadını birdaha kaçıranı uzaklaştırıcam, hepimiz arkadaşız şurada. Sonra kimse beni aramasın kim banladı diye.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yag yag filtreni degisip. İcine birde motorsilk koyacaksin onunla yapacaksin 2000 km sonra aracanin calismasinin gidusinib farkettigini goreceksin. Soguk basmalardan kastin. Mars yapip sevam etmekmi.bende bu sekilde yapiorum bi anormallik yasamadim bunun icin. Hic bir sikinti olmaz pug motoru 2 dkda isiniyor
    Yağ sıcaklığından bahsediyor hacı, yağ ısınmadan direk marş basıp gazlamak sağlıklı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ sıcaklığından bahsediyor hacı, yağ ısınmadan direk marş basıp gazlamak sağlıklı değil.
    Himm knka bnim araba gercekten dogustan forgedli ozaman

Satacam dogustan forgedli bugune kadar piyadasaki full + full lerden daha full white king RC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)