Bugun beni goren siyah rc ci abilerim kimlerdi ya nickleri almadim beni tanidilarizmir siyah rc drag pistinde
Bugun beni goren siyah rc ci abilerim kimlerdi ya nickleri almadim beni tanidilarizmir siyah rc drag pistinde
Arkadaslar bnm aracın 2-3 vites performans gayet üst düzey ancak 4-5 viteslerde arabada bogulma gibi oluyor performansı düşüyor,sebebi ne olabilir hatayı nerede aramalıyım sizce?
Arac specleri
E-tuners stage 2 yazılım
K&N acık hava filtresi
GFB DV+
Süpersprint Downpipe
Krom turbo borular
QTP cut-out sistem
Eicbah 5 cm yay
17 O.Z supertourismo GT jant
Günaydın arkadaşlar
motor sıvılarının değişimi ve yağ değimi için mepa haricinde yetkili servis önerisi olan varmıdır.
2 eylül salı günü servise gitmeyi düşünüyorum.
Selamlar,
aracım için birtakım parçalar sipariş ettim umarım elime geçince montajını yaptırıcam
satıcı fedex ile göndericeğini söyledi durumu izah ettim fatura tutarını az yazmasını rica ettim bakalım daha önce birçok alışverişim oldu y.dısından bukezde sağ salim atlatırsak çok iyi olucak
Montaj öncesi tecrübelerinize güvenerek nelerin yapılması kontrol edilmesi veya değişmesi gerekir ve en önemlisi intercooler ve yazılım olarak kim yardımcı olabilir.
Listedeki parçalar:
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
2010 sonrası arka led farların fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
az önce özel bir parçacı ile görüştüm 170 lira diyor tanesi için
geçenlerde birisi burdamıydı hatırlamıyorum
2 tanesi için 250 lira demişti galiba
baktım bulamadım
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Selamlar
RC için bir fikrim yok açıkcası
Lemans aradıgımda arkadaşı arayıp uzunca konusmustuk fıyat olarak 34500TL bıraktı ama aracta degısen camurluk ve boyalar vardı onu zaten soylemıs ılanda onun dısında yedek anahtarı yok ve sag yolcu koltugunda sıgara yanıgı vardı kondısyon olarak duzgun duruyor degerlendırebılır dıye dusunuyorum
Jantlarını Berlin Black boyayan kimdi ? Araç üstünde fotoğraflarını yükleyebilir mi fikir olması açısından ?
Edit: Buldum
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)