filitre önerilerii??![]()
filitre önerilerii??![]()
bilen kişiler yaptıgı sürece sorun yok, yanıltıcı koydukdan sonra ilk bir kaç gün içinde bir kere yakıyor kendi kendine sönüyor, sonra birdaha yakmıyor.downpipe dahil![]()
Ariza yakiyor.. Yaniltici takacan.
Forgenin zimbirtisini da takmayin sakin.
bu arada ben arabayi stoka cevirmeye karar verdim.
Bugun turbo timer aldim minik'lerin 50 liraya sattiklarindan.. Yarin taktiracagim insallah bir sorun oluyor mu daha once takan var mi?
Yukarida bir arkadas yazmis 175 tl diye.. yarin kesin ugruyorum servise bir de buraya soracagim..
Bov takalim mi takmayalim mi simdi?
Bende turbo agzinda duruyor K&N acik filtre.. Turbo havayi basarken zaten isitiyor,intercooler'dan gecerken soguyor, o yuzden illa sguk cektirmeye ugrasmaya deger mi bilmiyorum.. Pipercross'un kiti 400 TL cunku.. O paraya daha verimli seyler yapilir..
Standart bir GT bulsam da denesek..
Kat'i iptal ettirmek icin Iskender'e ugramistim,bazilarinda ariza sorunu olmadigini,bazilarinda ise bir turlu cozemediklerini, tekrar orj kat'i taktiklarini soyledi.. Spor kat siparisi gecmisler, gelince arayacaklar beni fiyat belli olacak, ona gore yaptiracagim ben..
Su anda filtre ve 60lik borularla ariza isigi yok,suruse de olumsuz etkimiyor ama bilgisayara baglayinca hata okunuyor..
hayirdir? bir sorun mu yasandi ?
tarik timer takılırken foto çekebilirmisin? bende düşünüyorum merak ettim. 50lira bedava
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
spor katalizör falan alma,dünya para heba olur gider
Ankara'ya geldiğinde hallederiz eksoz downpipe işini![]()
Ozgur sanmam yunanlilarin bizim kadar ugrastigini,
onlar da max 1.2 basiyolar. Sonrasinda afr kontrol edilemiyor.
Stelyonun 227 hp dedigi rc nin teker gucune bak 174 mu ne.
Benimkide 173 verdiydi ztn 1.2 basarken.
Dolayisiyla bizim denedigimiz gibi map i yaniltipta basinc actiklarini sanmiyorum.
Bunu becerip 1.4 contunious yapsaydik ztn 260 uzerine cikardik ki buna da piston kol dayanmaz.
Jcw nin sistemini deniyim diyorum. Hem onun internallari rc den daha saglam.
bana 260 hp lerde filan kol-piston a bişey olcağını sanmam günümüz şartlarında araçlar o kdar zayıf deiller bence
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)