arkadaşlar dun servise ugradım stopların fıyatı 175ytl adedi bilginiz olsun![]()
ben bozdum lastigi yardıgım icin ama yerlermi stopları kırmıslar desek tamire gönderirler![]()
Selam arkadaşlar öncelikle ben Erdem 207 rc beyaz aracım var. ben biraz yoğun olduğum için daha çok kuzenim yazışıyodu forumda(Evren) bende üye oldum bide ben okuyup görmek istedim. mcs r 56 ım vardı satmıştım tekrar aynı motoru kullanım istedim. fakat belkide psikolojik ki olmadığını şiddetle düşünüyorum r56 kadar ivmelenmeyi hissedemiyorum bu araçta 5 vites olduğundan kaynaklanıyo sanırım bu sebepten biraz kuvvetlendirmek istiyorum hava filitresi araştırıyorum sonra egzost a geçicem fakat maşallah 117 sayfa olmuş 60 70 sayfa aralıksız azimle okudum yabancı kalmamak için ama her gün 5 10 sayfa daha atıyo bende yazmaya başlım dedim en azından
hava filitresi olayına gelince pipercross komple cai kit takan arkadaşlar var memnun turbonun çıkışına pipercross takan arkadaşlar var onlarda memnun fakat bunlardan hangisi daha efektif hangisinden daha iyi performans alınır? bununla ilgili bir cevap alamadım kaç sayfa okumama rağmenbende yazım takan arkadaşlara sorim dedim hangisinden daha iyi verim alındı?ben bi video izledim oda forumda bulduğum dyno üzerinde gösteriyodu ve turbo çıkışındaki alana yaparak iyi bi verim aldığını gösteriyodu fakar bi arkadaşta 5 no lu sigortanın patlamasıyla bi ağrızadan bahsediyodu. valla kısacası biraz kafam karıstı kullanan arkadaşların tavsiye ve deneyimlerine ihtiyacım var. benimle paylaşırlarsa sevinirim
saygılar
Erdem aramıza hoş geldin..Dediğin gibi hava filtresi için short yapan da var kit olarak yapan da..Bence bizim araçlarda kaput içinde soğuk hava almak imkansız.Dolayasıyla soğuk havayı tampon altından almak mantiklı.(sonuçta sıcak hava çekerse filtreden alınan gücü geriye vermiş oluruz)
Egzos içinde cat-back mi turbo-back mi düşünüyorsun?Türkiyede komple turbo-back kiti olan birtek Kıvanç var.O da 5000 li rakamlardan bahsediyor.Turbo-back için custom cat-off yapabilirsin(ben öyle yaptım-galiba da tekim bu konuda)
down-pipe da da orj çap 57 mm bunu büyüterek bir boru ve ucuna da güzel bir son susturucu takabilirsin.Orjinale en yakın görüntüyü çift çıkış olarak Devil Double Monza uc ve arkasına da Borla son susturucu takabilirsin.Tek çıkış olarak da HKS takanlar var.Memnunlar..Ardından re-map geliyor son aşama olarak.Ben Kıvanç a yazılım yazan Mehmet Gazihan a yaptıracağım (vakit bulabilirsem) Onu yaptırınca sonuçları burada paylaşırım.Kolay gelsin..![]()
aynen dediğin sırada bende ilerlemeyi düşünüyorumda chip olayına daha var belkide girmem bileBildiğim kadarıyla sen arka tarafta cai kullanıyorsun pipercross un nasıl memnunmusun?herhangi bir ağrıza ışıgı sıkıntın var mı arka taraftan aşşağı boru indiriyolar dedin manifoddan sıcak hava kısında su çekme ihtimali var mı?bide short yapınca aradaki mesafe kısaldığı için soğuk hava çekerse gaz tepkimesine(lag zamanına)faydalı olur düşüncesindeyim nedersin?egzostla ilgili deneyimlerini biraz okudum gözlemledim senin deneyimlerine ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim ama sırayla önce filitre
mcs de ne güzel intake vardı keşke bizim arabada da olsa
![]()
selamlar 207 gt 207 rc ve mini cooper s icin uretilen forge blow off taktirmaya karar verdim
takmak cok basit zaten aracta yeri hazir monte ediyorsun vidasini skyorsun
rc lerde 24 bin km den sonra bu parca olmassa turbo performans kaybediyormus yaglanmadan dolayi ve turboda sorun olusuyormus bunu fransada 207 rc si olan bir arkadasim soyledi oda bu konularda baya bilgili oda fabrikadan ogrenmis dedigine gore muhakkak taktir o parcayi 5 bin km yi gecmeden diye uyardi bizim arac lar icin uretilen blowmus
bu parcayi bilen varmi sesi izledigim videolarda iyi gibi geldi istanbul da biyerde buldum 200 yt hem satiyor hemde montaj yapiyor
arkadas lar birde orjinal rc jantlarinizi karbon kaplatin super oluyorrr siyah desenli karbon felaket yapiyorlar janti 260 ytl suan umraniyede bir yer var kanpanya fiyati 4 jant yani jant degistirmeye gerek kalmiyor![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)