gerçi pek iç açıcı bi site gibi gelmedi bana senin pistonlara kimse cevap verememiş.
emme manifoldu ile kazanilcak bisey yok;
reflash sart!
Experience is what you get when you don't get what you want.
waw havada yüksek skıkıştırmalı pistondan çıkan gaz kokusu geliyor.....ehuehuehehuehuehuehehuhuehuehu![]()
![]()
wallaha sormuş ???![]()
peki şu D16V1 lerin kalbinden geçen yolu bulsak üstat.....turbolu d16v1 lerde bile araçlar orjinal devrinde ve benim bilip gördüğümde yazılım olarak sadece safc2 var....belki güce göre ihtiyaç , belki fayda / maliyet kısır döngüsü ama sonuç olarak farklı bi uygulama yok....soner oldukça kurcalıyor...d16v1 ingiltere harici yabancı ülke olarak nerelerde var acaba ?????sonuç olarak D16V1 kapalı kutu....![]()
Zamanında bendede vardı kesicide gezdim durdum merakla bekliyorum, güzel şeyler oluyorsa beyaz LS alıp yaparım tekrar![]()
d16v1 d17a2 bunlar birbirinin aynı motorlar egzantrik farkı var aralarında. d16v1 diye kısıtlamamak lazım aslında d17 nin beynine yapılan bi müdahele d16v1 e de yapılabilir.
şöyle bişey buldum
http://d-series.org/forums/engine-bu...-can-done.html
takılabilir tabiki ama bi ara flanş gerekir vti gaz kelebeği de takılır sonra bi güzel fakire düşülürvafc gerekecek en az bu arada bluebox bağlayan da vardı o kasaya ignition kontrol varsa eğer vafcye gerek olmaz onlar uydurmuşsa sen de uydurursun hatta daha fazla uğraşır daha güzelini de yaparsın i es emmesi cidden fark eder yan yana çekmiştim sizim emme zaten 1.4 gibi bişey takmalısın onu o kadar kanına girdim
![]()
![]()
ECUTECH İstanbul
ben de seni bekliyordum D-Lover dostumnerde kaldın..
edit: safc şart diyosunmutlaka keşke almışken aem ems alabilsek
iEs emmesi balina gibi tombik maşallah![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)