katkı maddesi ile karıştırarak kullansak nasıl olur sizce arkadaşlar yorumları bekliyorum...
Printable View
katkı maddesi ile karıştırarak kullansak nasıl olur sizce arkadaşlar yorumları bekliyorum...
bnm niye başıma hiç böyle şeyler gelmiyor
İzmirdekilere Bornova Kipa BP Çiğli Kipa Total ve Güzelyalı Shell, Çeşmede Bayır petrol ama her zaman değil:D Ve çeşme otobanı son çıkıştaki izmir yolundan gelirken sol tarafta kalan Total'in yakıtları temizdir bilginize:) Kipalardaki istasyonlar direk kipaya ve Shell'de direk Shell Turcas A.Ş'ye ait olduğundan karıştırma ihtimalleri yok. Diğerleride tanıdık:) Birde şunu belirteyim eğer taşınan tankın temizliği düzgün yapılmazsa mesela atıyorum Tankerin bi bölümünde Kurşunsuz taşındı diğer bölümünde Mazot, çatlak var birbirine karıştı. Kurşunsuz benzini alana bişey olmaz ama Mazotu alana baya masraf açar. Yada tankta daha önceden benzin taşınıp temizliği yapılmadan mazot koyulursa yine masraf açabilir. Her zaman 3 kuruş için yapmıyorlar bazende eksik denetleme ve şoför hatası olabiliyor.
Tam da depoyu yeni fullemiştim Ümitköy Opet'ten.Bugüne kdr hep ordan aldım ve hiç bi sorunla karşılaşmadım,o yüzden bu S2000'nin başına gelenler beni şaşırttı.Benzini nrdn alıcaz walla şaştım artk....
incirli shell den birdaha hayatta benzin almıyorum
arabam daha 10bin km deyken enjektorlerim benzin pompam ne varsa değişti onlar yüzünden ki 10 bin km ye kadar tum benzinimi aynı benzinciden almıştım
birdaha shell den hiçbirşekilde almıyorum :)
lpg taktırın :)
petrol ofisinden hiç şikayeti olan var mı ? yok .. ee :)
Solventsiz benzin yok ki piyasada. Ben ne zaman nerden alırsam alayım benzini leş gibi solvent kokuyor son 1-2 senedir. Eskiden yoktu böyle bir şey. Benzin kokusu güzel olur ama bu adamın bogazını yakıyor resmen. Hepsi hileli. İstasyonların karı öyle 3-5 falan değil, hepsi hile yapıyor...
benzinimi hep havaalanı yolu üstündeki opetten alırım hiç sorun yaşamadım. Dizel aracım varken de mazotu aynı yerden alırdım gene sorun yaşamadım. Gecen hafta sonu park otelin yanındaki shellden aldım memnun değilim açıkcası
sıkıntı yaşadığınız yerleri şikayet etmenizi öneririm.
Bizim şirket kamyonlarına mazot verdiğim 22 tonluk depom var 4 depoda bir özel şirkete temizlik yaptırıyorum genede sıkıntı oluyor. Maliyetli bir iş ve depoda hazırdaki akaryakıtınızın bir kısmı temizlik esnasında gidiyor o nedenle pek sık yapmak istemiyorlar o nedenle sıkıntı yaşıyorsunuz dostlar
arkadaşlardan biri yazmış en sorunsuz yakıt gerçekten lpg müdahale edemiyorlar çünkü
aslında MARKA değil de, @godfather'ın bahsetmiş olduğu bakımlar vb. önemli ayrıntılar nedenyle aslında benzinin kalitesi tamamen istasyonla ilgili... istasyon sahibinin insafına kalmış. sıkıntı yaşadığınızda şikayet etmeniz çok önemli...
Ben şehirlerarası olmadıktan sonra istanbul içinde kesinlikle ve kesinlikle tek bir istasyondan alıyorum benzinimi... Başka bir istasyondan almadım şu ana kadar. Shell 97 Kullanıyorum ve benzin almak için fazladan 3-4km yol yapıyorum. Ama değiyor ;)
Sebebide adamların yaklaşık 1.5 hatta yerine göre bazen 5-6 milyon lira sermayeyle kurduğu istasyonun bekledikleri kadar fazla kar edememesi. Kar marjı çok düşük en son bildiğim litre başına atıyorum benzinin litresi 2 liraysa, 8kuruş kar marjı vardı. Buradan kazandıkları parayla işçi maaşları 24 saat çalışan bi tesisin elektrik gideri, nakliye gibi giderleri karşılamak zorundalar. Artık vergide kaçıramıyorlar. Eskiden hiçbi pompada yazarkasa yoktu. Tabi bu kadar gidere rağmen gelir düşük olunca hiç bi yerden kazanamayıp mazot yerine 10 numara yağ, benzin yerine Solvent satıyorlar. Litrede 1lira kar ediyorlar. Olan bizim gibi kullanıcılara oluyor. Hiçbişeyde kanıtlanamıyor. Hala davası sürüyor arabayı bile sattım. Kaçan yine bana kaçtı. Hemde aynı şirketin bayisi olmamıza rağmen. Gerisini artık siz düşünün. Bu ülkede böyle şerefsizler korunuyor...
Özellikle tavsiyem şehirler arası yollardan almamaya çalışın. Herkesin geçerken uğradığı Afyon ikbal tesislerinde bile akaryakıt bozuk. Hemde oranlar baya dengesiz.
Yanlış hatırlamıyosam İkbal'in istasyonu Petrol Ofisi. Dediğim gibi Akaryakıtın kalitesi Marka değil İstasyon sahibinin sorumluluğundadır
ben oran shell den alıyorum genellıkle.bı sorun yok yaklasık 2 senedır.yolunuz duserse ordayıda deneyebılırsınız.
Ben şehirlerarası olmadıktan sonra istanbul içinde kesinlikle ve kesinlikle tek bir istasyondan alıyorum benzinimi... Başka bir istasyondan almadım şu ana kadar. Shell 97 Kullanıyorum ve benzin almak için fazladan 3-4km yol yapıyorum. Ama değiyor ;)[/QUOTE]
çamlıca da nerden alıyorsun benzini, hangi shell??
Benzin aldım 1okm sonra psiton erittim ve kimse bişi anlamadı Allah belalarını versin bilmedik yerden almıyacaksın bu ülkede kim hakkını aramıs ve kazanmış ki ayrıca bende shellden almıştım birdaha tövme ne bp ne şhell ne total başka bir yer bulucam duzgun benzini olan bir not daha benzin gercekten tiner kokuyor fena derecede
istanbul ve ankara gibi denetim olan yerlerde bu kadar sorun cıkıyorsa anadoluda ne durumdadır bu is yav