istanbul avr. yakasında benzin alınacak iki yer
incirli bakırköy shell
maslak opet
genelde başka bir yerden almamaya özen gösteriyorum ve bugune kadar bu iki istasyonla ilgili en ufak bir şikayet duymadım
Printable View
istanbul avr. yakasında benzin alınacak iki yer
incirli bakırköy shell
maslak opet
genelde başka bir yerden almamaya özen gösteriyorum ve bugune kadar bu iki istasyonla ilgili en ufak bir şikayet duymadım
Maslak Opet gibi bir benzin istasyonu bilmiyorum Avrupa yakasında. Ama ben haftada 10 günde 2 depo dolduruyorum. Her depo için kalkıp maslağa gidemem ki. :(
Çoğu benzinlikte depoların haftada bir kontrol edildiği yazıyor. Palavra mı bu tabelalar?
ben opetten alıyorum buzamana kadar hiçbir şikayetim olmadı fakat hep aynı istasyondan benzin almakta yarar var..
Bilgi için teşekkürler...
haftada kaç litre mal sattığı önemli haftada 3 depo mal satarsa ki çoğunun deposu 10 tonluk buda haftada tahminen 3 depo olsa 3 depoda bir temizlik yaptığı anlamına gelir.
Yani her hafta temizlik lafı hikaye depoyu bitene kadar kullanıyorsa sende denk gele dibini aldıysan vah ki vah
Maslak Opet'in oldukça iyi oldugu kanısındayım ayrıca mehmetçik vakfının sanırım orası ;)
arıza durumunda yakıttan numune aldırılacakta mesala ben sürekli fulllemiyorum. fulllersem depomda yakıt olduğunu bilmem işin ucunu kaçırttırıyor bana. 40 liralık 50 liralık alıyorum. kırılma durumunda depoda farklı markaların yakıtı varsa bunu nasıl ispatlayacağım son aldığım yakıt nedeni ile arıza olduğu diye? elimde fişler mevcut ama sonuçta aynı depoda birbirine karışmış iki farklı markanın yakıtı var.
ataköy galleria opet:)cok kalablık bir benzinci zaten giden görüyo we benzin taze sirkülasyon çok katkı koymuşun gibi oluyo ivme.birgün bp den aldım almaz olaydım:)
Tahlil edilir içindeki kimyasallar birbirinden ayrı zaten. Bp'nin Ultimate'i var Shell'in Vpower'ı, Aynı tesiste aynı yakıtı dolduran bu tankerler nası oluyoda farklı özelliklere sahip oluyor peki? Bunlar farklı ama içine farklı kimyasallar karıştırılana kadar aynı dolum tesisinde doluyor. Zaten şunuda söyleyeyim mahkemeleri çoğu insan kazanamaz böyle durumlarda çünkü ispatlamak için arıza yapmadan önce noter huzurunda almanız gerek yakıtı kesinlikle ispatlanabilmesi için. Bunun dışında Ustalık belgesine sahip olan birinin arızanın yakıt nedeniyle olduğu hakkında bir rapor hazırlaması ve noter huzurunda depodan tahlil için yakıt örneği almanız lazım. Markalar bayiilerini korumak için bazen çakallık edip numuneyi mühürletmeden tahlile gönderir. Tabi tahlile giderken başına ne geliyo siz düşünün. O yüzden mühürletmekte gerek. He bide rakamsal değerler içeren sonuç almak gerek mahkemeye götürmek için. Bunu özellikle istemek gerekiyor. Yoksa adam mazot diye 10 numara yağı satar araç arıza yapınca sizde tahlile gönderirsiniz, size gelen sonuca şaşırırsınız çünkü herhangi bi yabancı madde olmadığını petrol ürünü olduğunu yazar. Tahlil doğrudur çünkü 10 numara yağda petrol ürünüdür.:) Yani sadece fişte kurtarmaz. Saçma ama malesef yasalar böyle söylüyor. Aslında araçlara karakutu tarzında bişey yerleştirilmesi lazım böyle kayıtlar tutabilen. Onuda geçtim en basitinden fiat otomobil kullananlar bilmiyorum devam ediyormu ama kart geçiyordu bu yüzden. Opetten aldıkları sürece yakıt konusunda bi sıkıntı olursa garantiden yapılıyordu.
üstü üste geldi bir suru sey
ben bundan sonra BP Total ve Shellde benzin almamaya karar verdima damlar tekel olmuslar resmen
Eğer akraban kendi tankerini kullanmayıp dağıtıcı şirketlerin tankerini kullanıyorsa şunu söyleyeyim dağıtıcı şirketler rafineriden çıkmadan tankerin kapaklarını mühürlemek zorunda. Mühürsüz geldiğinde kabul etmediği için dava edilmekle falan tehtit nasıl bişey anlamadım. Haklı oldukları halde neden korkuyorlar onuda anlamadım. Bizde defalarca aldık dağıtıcı şirketlerden hemde bizim zamanımızda 3 kere değişti. Egede en son tankar petrol oldu. Bayiiliği bıraktıktan sonrada şantiyelerdeki ihtiyaçları gidermek için yüzlerce kez tankerle mazot aldık. Hiç böyle bişey olmadı. Hiç biri böyle bişey yapamaz. Duymamış olmak değil ben imkansızlıktan bahsediyorum burda. Eğer böyle deyip bozuk yakıt satıyorsa kusurabakma ve yanlışta anlama ama akrabaların yakıtı karıştırıyor olabilir.
Dağıtıcının değilde istasyon sahibinin karıştırması için onlarca neden sayabilirim Sektördeki biri olarak konuşuyorum dışarıdan değil içeriden gözlemleyerek. Benim dedemde bu işi yapardı dedemin kardeşleride hala yapıyor babamda yaptı. Eğer marmara bölgesindeki her iki markanın dağıtıcı firmasıda aynı şekilde davranıyorsa bi zahmet şikayet etsinler. Kanıtlamak çok ama çok kolay dağıtıcının tankeri geldiğinde noterin ve bilirkişinin raporuna bakar o dağıtıcının ipinin çekilmesi. Başkasına verilir çok rahatça. Kanunen haklıyken kanuni yollardan tehtit edilebilme başarısından dolayı kutluyorum...