herkes dertli benzin yüzünden, nerden alıcaz nasıl yapacaz bilmiyorum.
her seferinde benzin almak için şaşmaza gidemem ya 15km.
Printable View
herkes dertli benzin yüzünden, nerden alıcaz nasıl yapacaz bilmiyorum.
her seferinde benzin almak için şaşmaza gidemem ya 15km.
şirket arabalarına sürekli petrol ofisinden ve mümkün mertece aynı istasyondan mazot alıyorduk ama kısa süre araylar 3 adet fiesta piston eritti kiralama şirketi bize fatura edecekti masrafları petrol ofisi ve otokoçun ağzından girip burnundan çıktım 50 tane yazı yazdım ve bunun kalitesiz mazottan olduğunu en sonunda inandırdım ve masrafları petrol ofisi karşıladı o istasyonunda automatik sistemini iptal ettiler
kendi arabama mümkün mertepe opet maslak tan almaya çalışıyorum depoları yepyeni ve yatan benizn yok korkunç bir sirkülasyon oluyo başka yerden alınca aptallaşıyo arabam dünki gibi yolda bırakıyo mesela :)
canım TÜRKİYEM bole memleket varmı.
hem dunyanın en pahalı benzını bızde aynı zamandada sanırım en dandık benzınıde bızde..
Haklısın ort. 2TL vergi veriyoruz litre başına!
Ama benzinin kötü olmasının faturasının istasyon sahiplerine kesilmesi lazım. Petrol Ofisi üzerine yazılar var.Ben kalitesiz yakıt satıldığını düşünmüyorum. Burda ben dahil çevremdeki birçok insan yıllardır Petrol Ofisin'den benzin alır.Nedeni de sahiplerinin son derece dürüst olmasıdır.Bugüne kadar ne daha az km yaptım,ne araçlarımda arıza çıktı, ne de performans açısından sıkıntı yaşadım.
Shell'in eger internetten şikayette bulunursanız hemen ilgileniyolar sizinle , telefonla iletişime geçiyolar ve sonuçuda bildiriyolar herhangi bi cezai işlem uygulandıgında. Eger sorunla karşılaşırsanız direk internetten şikayet başvurusu doldurun.:icon_tup:
Aracımın deposu 50 lt.
50lt x 3,3tl=165 TL 1 depo benzin
Litre başına %64.5 vergi alıyor devlet
165tl x 0,645=106,43 TL(vergi)
1 depo benzin aldığımda devlete 106,43TL vergi ödemiş oluyorum:beuj::icon_wack:beuj::icon_wack
İzmirde Gıda Çarşısından çıkınca Kapılar da Akran Petrol var Opet İstasyonu.Mümkün mertebe ordan alıyorum mazotuda benzinide.Hiç bir problem yok .Buralarda olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Arkadaşlar benzinden zarar gören aracınız hakkında sonuna kadar gidin.. Masraflarınızı karşılatırsınız hertürlü.. Yeterki fişiniz duruyor olsun.
İstanbul Koşuyolu PetrolOfisi'nden kesinlikle benzin mazot vs almayın. Araba resmen saçmalıyor.
biz genelde ordan alıyoruz ve hiç birşey olmadı hatta bu söyledikleriniz hiç başımıza gelmedi sürekli farklı yerlerden almamıza rağmen :S
atmosferik arabalarda benzinden kaynaklanan sikinti daha zor yasanir, o yuzden dizel veya atmosferik arabalar ile turbo araclari kiyaslamamak lazim. atmosferik bir arabaya benzin aldiginiz yerden hic sorun yasamazsiniz fakat ayni yerden ayni pompadan turbo bir arabaya alirsiniz ve yasayabilirsiniz.
Bu ara yine benzinden cok sorunla karsilasiyorum duyuyorum, tavsiyem emin olmadiginiz benzinle gazlamayin, mutlaka arabayi dinleyin gazlamadan once. Eger benzin kotu ise mutlaka bir gostergeden, afrden veya arabanin sesinden solugundan anlarsiniz eger israr ederseniz sikinti yasanir. misal saf solvent bile arabayi kirmaz ama solventle gazlarsaniz o zaman kirarsiniz.
abi valla dizel arabada var ama böyle bi problem görmedim hiç belki bize hiç dek gelmedi
birde turbo lu arabalarda neden daha çok yaşanıyo bu problem ?
bnm arkadaş c4'te yaşadı bu tarz bi sorun. :) gitti yaptırdı. aldı parasını. bırakmayın peşini arkadaşlar.
çektirin servise.eğer yakıttan derlerse sorun numune alınıp bakılıor. paşa paşada ödüyorlar.
aldık diyelim yakıtı, 10 km sonra cortladı, elimizde fiş de var.
artesi gün bi olay olsa oradan aldığımızı nasıl ispatlıycaz, numune ile o da çıkar mı acep?
bence numune alınır bi senden bide bnzinlikten ve anlaşılır
hemen akaryakıt istasyonunu da suçlamayalım arkadaşlar..
Akaryakıt dağıtım şirketleri işlerine nasıl gelirse öle davranırlar arkadaşlar, vatandaşı zerre düşünmezler..
İstanbulda petrol ofisi, çorluda total istasyonu olan bir akrabam var (dayı), her iki firmanında araçlarda arıza çıkartan/çıkartabilecek akaryakıtı uyarılara rağmen bayilere göndermekten çekinmediğini oldukça ilginç örneklerle anlatıyorlar.. Problemli malı almak istemeyen bayiyi de mahkemeye vermekle tehdit ediyorlar bi güzel..
Şikayetlerde de hemen suçu bayilere yıkıp işten sıyrılıyorlar..
Ilk sorumlu istasyon sahipleri bence. Insanin icinde cakallik olduktan sonra herseyi yaparlar. Burda sahibi turk bir bp ye dizel yakit geliyor tankerle , tank dolu ve 800 galon dizeli alamiyor e parasida odenmis adamlar aciyorlar super (93 oktan) tankini 800 galon dizeli 1400 galon supere bosaltip gidiyorlar dusunun ordan habersiz super aldiginizi. Cakal heryerde cakal.
Her yakıt aynı ama içine katılan katkılar var bunlar tahlil edilip akaryakıtın hangi marka oldugu anlaşılabilir.
Ben hiç böyle bişey duymadım ömrü hayatımda. Daha öncede yazdım eskiden Total bayisiydik. Adamlar ne istenirse onu yolluyor. Bi kere yanlışlıkla normal dizel istediğimizde euro diesel geldi onuda biz geri göndermedik istesek gönderirdik. Hayatımda kimseden böyle bişey duymadım onlarca tanıdığım var karıştıranda var rafineriden geldiği gibi satanda hiçbirinden böyle bişey duymadım.
ümitköy shell den cok şikayet var mertcan BP de ısrar ediyor iyi diyor herkese göre bi yer iyi inşallah kimsenin arabasına zarar gelmez kötü benzinden dolayı